maanantai 2. helmikuuta 2015

Sphallolalia

Tinkkutreffien jälkeen Huonomaku suuntasi pikaisesti Stokkan sisustusosastolle tutkimaan, josko kotiin löytyisi jotain uutta ja kivaa. Huonomaku päätyi katselemaan aivan haltioissaan eläin aiheisia alennusmukeja.

Mugtail by Kinto
Huonomaku ennätti valita kaksi, kunnes ulkomaalainen mies hyökkäsi takaa ja alkoi juttelemaan. Mies oli noin 40v ja pukeutunut pinkkiin Gantin v-aukkoiseen villaneuleeseen, mustiin nahkakenkiin, kauluspaitaan ja farkkuihin, ilmeisesti hän oli hengaillut Stokkalla jo pidemmän aikaa sillä ulkotakki roikkui rennosti käsivarrella (vaimoke oli varmaankin kerrosta alempana naistenvaateosastolla). Ihan varteenotettava tapaus varmaankin, mutta Huononmaun kriteereihin kuitenkin liian vanha (- ja luultavasti kreikkalainen). 

Koska Huonomakuhan on nykyään niin hyvällä päällä hän vastaili miekkosen kysymyksiin lyhyesti, mutta ihan iloisesti- normaali reaktiohan olisi mulkaisu ja ''Ei''. Mies ehdotteli josko Huonoamakua kiinnostaisi ostaa miehelle muki ja mies ostaisi Huonollemaulle mukin. Huonomaku kuitenkin totesi tähän että näin itsenäisenä naisena voi maksaa mukinsa itse ja että tuntemattoman miehen kanssa ei kyllä mitään mukiostoksia tehdä. Tästähän  Hra Gant innostui ja kommentoi lirkuttelutyylisesti ''You don't know me yet''. Tässä vaiheessa Huonomaku totesi että Herra taitanee olla Italiasta tai Kreikasta johon vatsaus olikin että ''from somewhere there yes''- on sitä jotain tullut opittua siis ;) Tuolta kreikan kansalta siis tämä vokottelu onnistuu, vaikka alennusmukien äärellä. Onneksi Huonollamaualla on tuo yksi Adoniskokemus entudeeltaan- ja jätetään se siihen tältä vuosikymmeneltä.

Huonomaku päätti suunnata kohti kassaa, jolloin Hra Gant huuteli perään että olisi valmis ostamaan Huonollemaulle paljon muutakin.. Kassalla naureskeli myyjäneidille, että johan nyt on meiningit kun ilmeisesti astiaosastosta on tullut uusi iskupaikka. Kassaneitiäkin nauratti, mutta toivotteli iloisesti hyvät illat ja että tämähän on vain hyvä asia. Hra Gant oli jäänyt nojailemaan ja odottelemaan Huonoamakua vähän matkan päähän.. Huonomaku turvautui puhelimeen ja soitti Neiti Postille ''nyt vipinää kinttuihin ja kellon alle tai tästä illasta ei tule kohta yhtään mitään'' turvapuhelun (Villi Wäinoon siis matka kävi uudet mukit kassissa). Huonomaku onnistui onneksi keploitella miehen ohitse nopealla tempolla kohti Akateemisen keittokirjaosastoa. 

Päivän kulttuurioppi: kreikassa tätä kyseistä keskustelua olisi kutsuttu varmaankin Sphallolaliaksi. Tosin    vaikutti siltä Hra Gant olisi varmaankin halunnut saada tästä jotain yhteisiä mukihetkiä aikai..seksi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti