sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Perjantain tinkkumeiningit

Viikonloppu on sujunut hyvinkin reippaissa merkeissä. Tinkkutreffeillä, Villissä Wäinössä, extempore kotibileissä (jotka olivatkin kellarissa) ja Pata Ässässä.

Huononmaun tämän vuoden teema on olla kiva ja virkistyä miesasioissa. Ennen joulua Huonomaku oli muutaman kuuden ulkomailla ottamassa hiukka etäisyyttä normaaliin elämään ja toimistohommiin. Ero on kuulema ollut huomattava, ja Huonomaku voisi kyllä allekirjoittaa että fiilis on ollut reissun jälkeen paljon rennompi ja hyväntuulisempi!

Perjantaina Huonomaku oli muutamalla viinilasillisella Norjalaisen kanssa (tindertapaus). Norski oli ihan mukava nuori mies, joka puhui paaaaaljon ja oli Norjalaiseen tyyliin sonnustautunut villapaitaan. Herrasmiehenä tarjosi viinit ja jutteli mukavia. Herra Norski matkustaa Suomessa töiden merkeissä ja tekee hommia Norjan telkkarille. Kuitenkaan hän ei ajatellut koskaan koskaan koskaan muuttavansa pois Norjasta… Sen pituinen se, mukavat pari tuntia ja tulipahan taas harjoiteltua sosiaalisia taitoja ja treffailua. Harjoitus tekee mestarin, eikö se niin ole?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti