tiistai 13. tammikuuta 2015

Where did all the real men go?

Noniin, on jalleen tullut aika asioiden syvempaan pohdintaan.

Huonomaku on harrastanut aktiivista deittailua ja tullut seuraavaan paatelmaan- suurinosa sukupolvemme miehista on menettanyt touchinsa paatoksen tekoon ja itsenaiseen ajatteluun. Ties kuinka kauan otsikossamme on pyorinyt keskustelua siita kuinka naiset pikkuhiljaa kerivat miesten johtajuutta kiinni ja taman vaikutukset ovat ilemisesti yltaneet muuallekkin kuin yritysmaailmaan. Alkaa ymmartako vaarin- tasa-arvo on jees, mutta vaikka naiset ovatkin nykypaivana itsenaisia ja vahvoja individuaaleja se ei tarkoita etteiko miesten tarvitsisi muuttua aivan tossukoiksi.

Vaikuttaa kuitenkin pahasti silta etta suurinosa 1980-syntyneista ei ota enaa ohjaksia kasiin kun on kyse deittailusta. Huonomaku voisi todeta etta jopa 80% miehista, jotka ovat ehdottaneet treffeja ovat kyselleet ''mist tykkaisit?'', ''mita tehdaan?'' ''mitka ovat unelma treffisi?'' nama kysymykset ovat Huonollemaulle turn off (etenkin nyt kun tama on ilmeinen trendi miesten keskuudessa). Lopullinen no thank you tulee kun ensitreffeiksi ehdotetaan sohvan kulmassa kainalossa nyhvaamista kynttilan valossa. Siis ugh. Nyt muna kateen ja hiukka rohkeampia heittoja.

Baby man with pacifier in mouth looking surprisingly

(Huonomaku saattaa olla vanhoollinen, mutta kiinnostus lahtea ensi treffeille jonkun lahes tuntemattoman kotiin tai kutsua jokin lahes tuntematon omaan kotiin ei ole vaihtoehto).

Huonomaku ei ymmarra mita on tapahtunut vietteleville ensitreffeille, inspiraatiolle tai halulle yllattaa? Eiko silla sohvalla voi 'hipsutella' (eraan miehen sanoin) aivan riittavasti tulevaisuudessa kun ei enaa tarvitse 'vaivautua' kunnollisille treffeille? Luulevatko miehet etta joka naisen unelma on alusta alkaen lassyttaa kotona katsellen romanttisia elokuvia? Kylla siita potentiaalisesta elamasta yhdessa taitaa tulla suhteellisen tylsaa, jos sen heti talla tavalla aloittaa.

Huonomaku saattaa olla poikkeus, mutta tilkka actionia parisuhteessa on erittain toivottua. Miehet (tai ihmiset), joiden ainoa paamaara on miellyttaa ovat kylla NO listalla. Henkisesti on hyvinkin vaikea pysya hereilla ja pitaa mielenkiintoa ylla jos toinen vain myotailee.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti