sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Ensitreffien vaikeuksia

Huonomaku on palannut kotiin ja Tinderin ihmeellinen maailma ja sen tutkinta jatkuu.
Huonomaku on jopa onnistuneesti keskustellut yhden miehen kanssa, joka saamme luvan kutsua Kunkuksi.

Kunkku on alusta alkaen ollut suhteellisen puhelias, mutta jokin hanessa on kuitenkin viehattanyt. (Huonomaku tuhosi lapparinsa Hollannissa ja uudessa ei ole umlautteja joten joudutte ihan itse tulkitsemaan mitka ovat noita aakkosten viimeisia kirjaimia). Kunkku on tuonot Huonollemaulle pitkasta aikaa jotakin haastetta eika keskustelu ole ollut vain pelkkaa myotailya. Se mista Huonomaku ei ole pitanyt on  Kunkun kommentien ajoittain hyvinkin komentavainen tapa ilmaista itseaan ja pyytaa jotakin. Huonoamakuahan ei kukaan tuntematon miekkonen komentele! Kuitenkin, kun koskaan ei ole tavannut henkiloa ja kyse on lahinna viestittelysta on hyvin vaikea millaisella aanensavylla asioita oikeasti tarkoitetaan ja sanotaan, joten Huonomaku on antanut taman asian olla ainakin enimmakseen, for now.

Kunkun kanssa kuitenkin sovittiin alustavat ensideitit, mutta tasta ei aluksi puhuttu sen tarkemmin. Kuitenkin paivaa ennen Kunkku kysyi onko Huonomaku valmis huomiselle ja mita tehdaan. Huonomaku vastasi rehellisesti etta toiden jalkeen Huonomaku on varannut aikaa Kunkulle kalenterista, mutta valitettavasti joutuu illalla syomaan perheen kanssa. Kunkkuhan ensimmaiseksi kysyi etta kuinka paljon aikaa Huonollamaulla on, johon vastaus oli etta about 1.5h. Luulisi riittavan ekoiksi Tinder-treffeiksi, eiko? Kunkku kuitenkin on visusti sita mielta etta hanhan ei raahaudu treffeille jos kaytettavissa on vain niin vahan aikaa ja etta se ei riita. Ei siina mitaan, mikali Kunkku olisi kenties ilmaissut itseaan hiukka pehmeammin Huonomaku olisi luultavasti myotailevammalla tuulella, mutta kun vastaus on etta ''ei kay. sori. saat luvan keksia jonkun paremman paivan. En tuu ensideiteille kun on noin vahan aikaa.''

Elaako Huonomaku jossain aivan omassa maailmassa kun kerran ollaan nain erimielta ensitreffien pituudesta? Etenkin kun on kyse jostain henkilosta jota et ole koskaan tavannut. Eiko puolitoista tuntia ole riittava aika istua vastakkain ja vain keskustella? Eiko ole parempi sopia hieman lyhyemmat treffit ja lahtea silla mielella etta haluaa tavata nopeasti uudestaan?

Tahan viela kappale joka kay varmasti mielessa kun olet ensitreffeilla jotka eivat ole lainkaan nautinnolliset (jolloin olisit toivonut etta olisittepa sopineet hiukka lyhyempaa tekemista)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti