maanantai 19. tammikuuta 2015

Nikkaroivien miesten viikko

Viimein se aurinko alkaa porottamaan risukasaankin- ainakin hetkellisesti. Tinderin syovereista on loytynyt 48h aikana jopa kaksi potentiaalista kandidaattia, jotka vaikuttavat keskivertoa aktiivisemmalta, eli ensi treffeja sohvalle ei ole edes ehdotettu.

Wait, who's doing the fixing here? I'm confused ...
Herra yksi on pyytanyt syomaan (jotakin tulista) ja kyseisten deittien kuuluisi realisoitua keskiviikkona.  Herra yksi on siis juuri kolmenkympin paremmalla puolella oleva yrittaja rakennusalalla ja on jo melkein tarjoutunut rakentamaan Huonollemaulle uuden TV-tason. Nikkarointihan on tarkea taito miehella! Asuu omassa talossa metsassa, mutta lapsia ei ole. Sanokaa mita sanotte, mutta lapsettomuus on kylla suhteellisen ehdoton asia miehessa Huonollemaulle.

Herra kaksi asustelee kesaan asti Forssassa, joten suunnitelmissa on puolessa valissa tapaaminen (Karkkila). Saattaa myos olla etta han on matkaamassa suuren kaupunkiin (eli siis Helsinkiin) muissa asioissa, joten tavalliset city deititkin voivat olla kyseessa. Ammatiltaan tama herra on teknisen tyon opettaja ja mitas sita tulikaan juuri todettua- nikkarointihan on tarkea taito miehella!

Ottaen huomioon Huononmaun ajoittaisen ahdingon, kun on kyse parisuhteesta, etasuhde aluksi voisi hyvinkin olla se oikea lahestymistapa- not too much too soon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti