lauantai 14. kesäkuuta 2014

The beast is back

Kuten jo edellisestä saattaa ymmärtää, Peto on ottanut asiakseen olla ymmärtämättä tai ymmärtää jotain jota ei ole annettu ymmärtää.


Tahdotte varmasti tietää kuinka aikuinen nainen kieltäytyy seksistä sängyssä, kun kyseessä ei ole todellakaan mitään muuta kuin kaveruutta ja pitkien etäisyyksien aiheuttama pakollinen yökylä.

Tällä kertaa se kuinka Peto ylipäätään päätyi Huononmaun luoksi, oli siksi koska Pedon tehtävä oli tuoda hänen pikkuveljensä bileisiin, joka yritti kovasti olla saapumatta paikalle- noh kohteliaisuuden nimissä täytyihän Petokin kutsua (''säkin saat tulla''). Kuten arvata saattaa neljän koplan bileet riistäytyivät käsistä ja Peto, joka selkeän taktisesti tuli autolla ja joi itsensä siihen kuntoon, että autolla ajo kotiin ei ollut enää vaihtoehto hän jäi (Huononmaun vastusteluista huolimatta) yöksi. Ahdistuksen kanahäkki. Kuten arvata saattaa koska Peto ei edelleenkään ymmärrä eikä koskaan tule ymmärtämään, että joskus ei vaan kannata edes yrittää, hän kaikesta huolimatta päätti yrittää.

Huononmaun ''ei en tahdo enää panna kanssasi koskaan, se oli vain se yksi kerta'' koulutus koostui kutakuinkin seuraavasta:
- Huonomaku kertoi mitkä sanat ovat ällöttäviä ja niitä ei tarvitse sanoa ääneen (seisokki)
- kun mies tulee liian lähelle, eikä ota ymmärtääkseen suihkuta kylmää vettä vesipullosta hänen päälleen, tämän voi tehdä useasti (jotkut pässit kuitenkin pitävät tästä, jos näin on lopeta välittömästi)
- kun vesikään ei toimi kehota todella äkäisesti pysymään omalla puolella (tämän voi yhdistää vesisuihkutukseen)
- kun pässi yrittää edelleen esim silitellä kättäsi riuhtaise se todella vittuuntuneena pois hyvin nopealla liikkeellä, lihasrepeämä on tässä vaiheessa huomattavasti kivittomampi vaihtoehto
- kun tämä on hetkelliseti toiminut ja vierustoverisi on nukahtanut siirry itse sohvalle (siellä on huomattavasti mukavampi nukkua seuraavana päivänä vaivaavasta noidannuolesta huolimatta)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti