sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannuksen taikaa

Tämän vuoden kolea juhannus on selvitty ja Huonomaku on onnellisesti palannut kotisohvalleen raportoimaan tapahtumista, luonnollisesti siitä että miehet ovat hyvinkin useasti perseestä.

Huonomaku oli jälleen kesämökillään Hoitsun kanssa (kuten viime vuonna, jos vielä seuraavana vuonna on sama kokoonpano Huonomaku ja Hoitsu saavat varmasti lepakon leimat). Naapurissa oli myös muutama Huononmaun ikäinen vanhempi mökkituttu ja heidän poikaystävänsä. Yksi pari päätti mennä nukkumaan klo 23 ja toisen parin naishenkilö luovutti jo klo 22, loppu mökkiväki sammui klo 00, jolloin oli aika siirtää jatkon Huononmaun mökkiin- yllättäen ainoa innokkaat olivat Huonomaku, Hoitsu sekä yhden mökkitutun poikaystävä/avomies. Juhannuksen kunniaksi käyttäköömme hänestä nimeä Jussi. Mainittakoot tässä vaiheessa, että Jussi ja emäntä ovat seurustelleet 5-vuotta.

Luonnollisesti Huonomaku sekä Hoitsu kyselivät Jussilta kiperiä kysymyksiä. Kenellekkään ei tule kenties yllätyksenä että vähintäänkin armeijataustaisen, tai jos tarkemmin ajattelee niin itseasiassa varmaankin hyvin monen, miehen vastaus  'onglmiin' on että muna suuhun. Kyllä, muna suuhun. Se ilmeisesti ratkaisee kaiken, joten hyvät lukijat muistakaa tämä Jussin arvokas neuvo.


Seuraava keskustelua ja hämmennystä aiheuttama kysymys oli onko Jussi koskaan pettänyt tyttöystäväänsä tämän 5-vuoden aikana? Vastaushan oli tähän luonnollisesti ei. Kuitenkin, kun Hoitsu lähti käymään vessassa Jussi sai päähänsä ottaa Huononmaun kädestä kiinni ja alkaa pussailemaan tämän kättä kyselevin silmin- tällöin Huonomaku pääsi hokemaan lempi sanaansa ''ei'' ja Hoitsu saapui paikalle. Lisäksi, Jussi oli niin tyhmä että kun tyttöystävä viimein soitti missä tämä luuraa (sen jälkeen kun Huonomaku ja Hoitsu olivat jo yrittäneet patistaa Jussia kotiin käsisuudelmaepisoodin jälkeen) tämä ei vastannut- kahteen kertaan vaikka Huonomaku ja Hoitsu jälleen patistivat vastaamaan, jolloin hänen emäntänsä ilmestyi oven taakse ja Jussille tuli hyvinkin äkillinen lähtö.


Niin, ei ole koskaan pettänyt, mutta on ilmeisen valmis pettämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti