torstai 20. maaliskuuta 2014

kännykkäkauhu

Huonomaku pyrkii tässä nyt hieman avaamaan edellistä kirjoitusta. 

Ongelmahan on nyt se, että Huonomaku meni ja teki sen mitä olisi ehkä pitänyt jättää sittenkin tekemättä. Huonomaku oli vitsaillut äidilleen, kuinka tämä mieshän voisi olla aivan loisto valloitus. Äiti oli alusta alkaen visusti sillä kannalla, että ei, tuo mies ei ole sinua varten. Huonomaku on luonnollisesti, niin itsepäinen, että olihan se nyt kantapään kautta sitten opittava, että kyllä äidit saattavatkin joskus olla oikeassa.

Huonomaku valloitti Pedon noin 3viikkoa sitten, tai Peto valloitti Huononmaun, aivan sama, mutta käytännössä sitten kävi kuten kävi. Sen jälkeen Huonomaku on saanut hyvinkin paljon epämääräisiä kuvia (höystettynä lukuisilla oudoilla teksteillä)- jotta te rakkaat lukijat saatte tietää millaisia kuvia sieltä ihan käytännössä saapuu (koko ajan), niin Huonomaku on etsinyt googlen avulla muutaman esimerkin:




Huomioittehan että samaa tai saman tyylistä kuvaa lähetetään sitten yleensä suhteellisen monta eri versiota saman päivän aikana. Eihän tässä nyt auta muu kuin lähteä maanpakoon jonnekkin jossa ei whatsappi toimi ja puhelin pirise.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti