maanantai 31. maaliskuuta 2014

Pyskoterapia vs. punaviini

Ei se tässä auta muuta todeta kuin että tässä on nyt liikenteessä yhden sun toisenlaista sekopäätä.

Peto oli ehkä tähän astisten yhden illan juttujen huipennus, sillä hän on kyllä nyt aivan muissa sfääreissä ja odotuksissa, kaikki yhden aamuöisen panon takia. Tästä lähtien ollaan mielummin selibaatissa siihen kuuluisaan the one saakka, eikä oteta enää moisia riskejä- oma terveyshän tässä ahdistuksessa menee.

Miten voi olla että kun Huonomaku on aikaisemmin ollut suhteellisen odottavainen ja toiveikas yhden illan juttujen suhteen mitään ei tapahdu ja tuloksena on vain mykkäkoulua, mutta kun Huonomaku viimein rentoutuu ja ottaa vähän miehisemmän 'vain seksiä' asenteen niin all hell breaks loose.

Psykoterapian sijaan Huonomaku valitsi tällä kertaa punaviinin.

Huonomaku otti melkein aikuisen asenteen ja toverin tuumin totesi että neljän viikon tekstiviesti pommituksen jälkeen on aika laittaa ''ollaan vaan kavereita'' viesti. Petohan sitten koitti soitella, mutta onneksi Huonomaku oli jo siirtynyt lähikapakan turvallisiin tunnelmiin eikä kuullut puhelimen pirinää, sillä se jos joku on puhelu johon Huonomaku ei suostu, ymmärrätte ehkä kohta miksi. Muutama tunti myöhemmin mukavana yllärinä oli viesti jonka yli ei vain pääse. Siinä vaiheessa kun viestissä on muummuassa seuraavanlaisia sanayhdistelmiä: ''epäselvyyksien varjo'', ''tahdikasta keskustelua'', ''keskustella hieman syvällisemmin'' ja ''rakentavassa hengessä'' on aika nauttia shotti ja jos pystyy niin toinenkin. Kyllä tuli ikävä niitä aikoja kun Huonomaku sai vastaukseksi pelkkää hiljaisuutta.

Varokaa nakkeja.

http://www.iltalehti.fi/seksuaalisuusjasuhteet/2011083114297463_se.shtml
^^se joka on kirjoittanut tämän voisi nyt tehdä hieman lisää taustatyötä tällä vuosisadalla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti