tiistai 15. huhtikuuta 2014

Lempisanani- Ei

Tutkimusten mukaan ihmisen onnellisuus on asia, joka on täysin säädeltävissä mielellä. Sama varmaankin pätee muihin olotiloihin. Huonomaku voi kuitenkin todeta että ahdistuminen, joka ajoittain ilmenee johtuen miehistä on hyvinkin vaikeaa säädeltävää. Toki moni asia lähtee itsestään, mutta rajansa on silläkin.

Huonomaku kuitenkin ehkä uskoo, että vaikkakin jokainen ihminen reagoi asioihin eri tavalla ja aina on kehittämisen varaa, niin maailmassa on myös paljon itsestään riippumattomia asioita- kuten esimerkiksi miehet, jotka eivät ymmärrä sanaa ei. Sellaisia miehiä on monenlaisia, on hyvätahtoisia ja pahatahtoisia. Ketään pahantahtoista Huonomaku ei ole onneksi koskaan tavannut, mutta tietää monta joka on.


Hyväntahtoisia sanan ''ei'' ymmärtäjiä taas on nähty ja koettu monta Tällä hetkellä kuvioissa pyörii kaksi: Peto ja Romeo. Pedolle tehtiin hyvinkin selväksi sanoilla ''on parasta että olemme vain kavereita'' (klicheinen its not you its me versio) ja Romeolle on monesti informoitu että juna meni jo. Kumpikaan ei selkeästi ymmärrä. Peto esittelee edelleen ärsyttävän korrektisti muotoiltuja kysymyksiä mitä teet ''Kesäkuun 5.päivä, silloin olisi sitä ja tätä josta taatusti tykkäisit'', ja Romeo on palannut vanhaan ja turvalliseen kaavaansa ja lähettelee öisiä ''Mö rakastan sua'' viestejä sun muuta sössötystä.

Kun kerran kiltti ei ei toimi, ilkeä ei ei toimi, selitetty ei ei toimi, vaikeneminen ei toimi, niin mitä näille 1980-luvulla syntyneille pitää oikein sanoa? Onko kyse siinä että Huonomaku ei osaa kommunikoida laisinkaan vai onko tässä nyt sattumoisin kaksi paukapäätä pörräämässä ympärillä samanaikaisesti? Ei voi kuin todeta, että ei vaan voi ymmärtää.

Huononmaun tämän hetkinen päämäärä. Viinin maistelua myös pyritty vähentämään.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti