maanantai 17. helmikuuta 2014

Uusi vuosi uudet miehet

Poikkeavasti Huonomaku päätti juhlistaa uuttavuotta perhepiirissä. Mikä sen parempaa kun viettää iltaa turvalliessa ympäristössä. Perhepiirissä pyörii herra Leijona, varsinaisen älykäs ja akateeminen mies. Josko olisi jo aika muuttaa otetta tähän deittailuun ja kokeilla jotain aivan uutta ja ehkä jopa oppia jotakin intellektuellia- kuten integraali laskentaa.



Illan ensimäinen positiivinen yllätyshän oli se että Leijona oli ostanut pullon Bollingeria ja Cavaa. Mikäköhän olisi kaikista antoisin paikka nauttia nämä? - No naapurissa asustelevan akateemikon bileet tietenkin. Huonomaku ei montaa askelta ehtinyt ottaa kunnes jo ensimäiset matemaatikot, fyysikot ja ties ketkä tulivat ihmettelemään kuka ja mitä tämä Leijonan uusi tuttavuus on.. Luonnollisesti, kolmen tunnin ruokailun aikana Huonomaku oli ehtinyt tasottamaan ajatuksensa, niin epämääräiset keskustelun aiheet eivät haitanneet. Alkoholi ja sen luomat insipiraatiot ovat ajoittain kuin taivaan lahja.

Onneksi Leijonan velikin saapui bileisiin ja antoisasti julisti, kun eräs nörtti heilutti Fireball pulloa, että kaikki shotit vedetään body shotteina. No Huonomakuhan se siinä tarjoutui kerran napansa kanssa tarjoiluastiaksi samalla kun kaikkien rillit olivat huurussa (miesten ratio naisiin taisi olla näissä juhlissa noin 5:1). Toisena tarjoiluastiana toimi erittäin karvainen mies, joten tämä erävoitto kyllä meni Huonollemaulle. Illan isäntää tuli myös koulutettua Chanelin hajuvesistä, jota Huonomaku oli kuin jotakin aavistellen suihkauttanut kotona kaulalleen.

Jos ei muuta, niin Bollinger saattaa hyvinkin olla tie Huononmaun sydämeen, sillä herra Leijona saa jatkoa!


2 kommenttia: