tiistai 18. helmikuuta 2014

Oonko mä sun Lamborghini?

Uudenvuoden rattoisat juhlat päättyivät kuitenkin vapaaehtoiseen nukkumaan menoon. Huonomaku sai kunnian mennä nukkumaan Leijonan ja tämän pikkuveljen kanssa samaan huoneeseen. Huonollemaulle kuitenkin kaksi miestä, ei vichyä jäljellä, laskuhumala ja kuumuus oli liikaa. Oli siis siirryttävä pikkuveljen viereiseltä 'patjalta' (Huonomaku siis lähti ensin pakoon kuumuutta Leijonan sängyn alle lattialle) alakertaan sohvalle. Liikaa testosteronia ja alastomia miehiä siinä huoneessa sinä yönä jopa Huonollemaulle..

Huononmaun fiilikset ennen siirtymistä sohvalle


kuvassa lamborghini hääautoja <3>


 Leijona oli nyt tosiaankin juonitellut tiensä Huononmaun sydämeen, ja Huonomaku mietti jospa tästä nyt voisikin keheytyä jotaikin. Tosin, pitäpä muutakaan kuin salakavalan strategisia peliliikkeitä (Bollinger) sitä yhtä akateemiselta mieheltä nyt voikaan odottaan. Ne iskevät kun sitä vähiten odottaa.


lamborghini hääkakku ja pari tipua



Muistakaamme, vielä että Leijona kuitenkin aikoinaan sanoi että Huonomaku on yhtä kuuma kuin Lamborghini ja miesten maailmassa ollaan uskollisia autoille- kerran lempiauto aina lempiauto. 



Jee mä olen lamborghinissa! Eiku siis naimisissa..

1 kommentti: