sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Historian julmimmat naiset

Kun kerran Huonomaku on päässyt käsittelemään julmuutta, niin näin historian läpikäynnin ja yleissivistyksen nimissä alla top 10 maailman aidosti julmimmista naisista:

1. Kuningatar Elizabeth 1
- Teurastutti tuhansia Engantilaisia ja Irlantilaisia katolilaisia. Piti Skotlannin kuningatar Marya vankina 19-vuotta kunnes viimein tappoi hänet.
2. Kuningatar Mary 1
- Kulki myös nimellä 'Bloody Mary'. mm. poltti 300 protestanttia elävältä. Kyllä, drinkki Bloody Mary on yhdistetty kyseiseen kuningattareen.
3. Elizabeth Bathory
- Unkarilainen kreivitär, joka piti nuorten naisten veressä kylpemisestä. Tapatutti/silpoi noin 600 naista. Erään tarinan mukaan hän löi kerran palvelijatartaan kasvoihin tai korvaan niin kovaa, että palvelijattaren nenästä alkoi vuotaa verta. Osa verestä roiskui Erzsébetin iholle, ja hän ajatteli ihonsa näyttävän heti kauniimmalta ja nuoremmalta. Tästä hän sai ajatuksen kylpeä nuorten naisten, usein neitsyiden, veressä. Kun Erzsébet halusi mennä kylpyyn, nuorta tyttöä roikotettiin ammeen yläpuolelle samalla, kun hänen kaulansa viillettiin auki.
(viikon leffasuositus?)
4. Mary Ann Cotton
- Britannian ensimäinen sarjamurhaaja. Myrkytti ja tappoi arsenikilla noin 21 ihmistä,  mukaanlukien äitinsä, miehensä ja lapsensa.
5. Delphine LaLaurie
- Amerikkalainen sosioliitti ja sarjamurhaaja, joka tappoi ja kidutti orjia. Wikipediaa quotaten hänen teoistaan orjille: "male slaves, stark naked, chained to the wall, their eyes gouged out, their fingernails pulled off by the roots; others had their joints skinned and festering, great holes in their buttocks where the flesh had been sliced away, their ears hanging by shreds, their lips sewn together ... Intestines were pulled out and knotted around naked waists. There were holes in skulls, where a rough stick had been inserted to stir the brains."
6. Belle Gunness
- Norjalais-Amerikkalainen sarjamurhaaja (murhien määrä 25-40). Murhasi mm. miehensä ja lapsensa, lähinnä rahan takia.
7. Jiang Qing
- Kiinalainen, Mao Zedongin neljäs vaimo, joka kidutti tuhansia julkisesti ja hakkasi varmaankin yhtä monta kuoliaaksi.
8. Irma Grese
Poikkeuksellisen julman ja perverssin käytöksen omaava Nazi, jonka takia hän on jäänyt historiaan pahamaineisimpiin kuuluvana naispuolisena sotarikollisena. Liikkui raipan kanssa.
9. Ilse Koch
Saksalaisen keskitysleirin komentajan vaimo. Piti muistoesineistä- tykkäsi muun muassa otettaa muistoja teloitettujen vankien tatuoinneista. Hänen kerrotaan myös teettäneen vankien nahasta lampunvarjostimia – tarinalle ei ole olemassa varmoja todisteita, mutta hänen tiedetään käyttäneen ihmispäitä ruokapöydän koristeina.
10. Jane Toppman 
Lähteiden mukaan totaalinen sekopaa. Päämääränä ''to have killed more people — helpless people — than any other man or woman who ever lived...". Tykkäsi myös myrkyttää ihmiset kuoleman kielille, tuoda heidät takaisian hämärän rajamailta, harrastaa heidän kanssa seksiä, ja sen jälkeen myrkyttää heidän uudestaan kuolemaan saakka. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti