torstai 27. helmikuuta 2014

Ryhtiliike

On jälleen aika todeta, että kyllä se taitaa olla jälleen ryhtiliikkeen aika. Kuitenkin, tässä ei nyt ole kyseessä mikä tahansa ryhti, vaan ns. ryyppy ryhti. Nyt muutamana viikonloppuna Huonomaku  on joutunut ns. nerdatackin uhriksi. Ja kannattaa hyvät lukijat uskoa kun Huonomaku sanoo, että ne kuvat ovat ajoittain yllättäviä ja pelottavia.
Ryhtiliikehän perustuu yksinomaan siihen, että jos kerran Peto pystyy, niin pystyy Huonomakukin. Ei voi olla todellista, että Peto voi partyttaa kahtena viikonloppuna putkeen melkein viiteen asti aamulla ja lähettää siitä todistekuvia, kun Huonomaku nautiskelee yleensä kalsarikänneistä kotisohvalla ja sammuu viimeistään keskiyöllä. Tähän velttouteen on tultava loppu ja on aika haudata punkkua lipittävä sohvapossu ja löytää taas se öisin liikkuva mojitoja siemaileva metsästäjä kissanainen.


Todistekuvista sen verran, että Huonomaku ei ole kyllä koskaan aikaisemmin saanut yhtä sekaisia kuvasarjoja. Tunnin sisällä saattaa tulla puhelimeen seuraavanlainen kuvasarja:
Urheiluauto, comb back (brad pitt), jalka, koira ja kalja, koira ja kalja, mies sohvalla, rintakarvat ja vähän lisää koiraa ja kaljaa. Nämä tietenkin höystettyinä, joillain todella kuvailevilla teksteillä, joita ei vain voi ymmärtää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti