sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Mitä tuli tehtyä?

Rankka viikonloppu takana ja sunnuntai on mennyt lähinnä olotiloja pidellessä ja miettiessä, että mitä tuli juotua, sanottua ja tehtyä. No Huonomakuhan tietenkin kertoo.

Huonomaku ja eräs pikku lintunen aloittivat viikonloppuun valmistautumisen perjantaisella ALKO visiitillä. Koska viikko oli jällein ollut todella paha niin eihän siinä ollut muuta vaihtoehtoa kun ostaa neljä pulloa punkkua. per perse.

Huonomaku ja pikku lintunen lähtivät sitten viiden aikaan lauantaina etkoille pari punkkua ja yksi sampanja puteli kainalossa. Pikku lintunen katsoi myös tarpeelliseksi juoda isoveljeltään kaljan.

Huonomaku saattoi juoda baarissa lonkeron, mutta se ei ole aivan varmaa. Muutama aivosolu oli kuitenkin vielä keskiyöllä välttänyt alkoholin vaikutukset, sillä tarjotut salmarit ja fisut eivät maistuneet vaikka niitä oli pöytä täynnä. Se mitä baarissa on puhuttu on hieman kysymysmerkki, mutta hatemailia ei ole toistaiseksi vielä puhelimeen tullut.

Koska Huonomaku ja pikku lintunen ovat aikamoisia juonittelijoita saatiin myös Peto ja hänen epäonninen ystävänsä houkuteltua baariin. Peto oli illan lopuksi kaiken lisäksi vielä niin kohtelias ja herrasmies, että saattoi Huononmaun kotiin saakka.

Äidin sanoja lainaten. Ilta oli halpa, mutta toivottavasti sen seuraukset eivät ole kalliita.

by the way...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti