sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Kun nainen on julma

Huonomaku teki hieman taustatyötä liittyen julmuuteenja etsi julmia asioita, joita naiset tekevät miehille. Alla on käännetty suomeksi top10, Huonomaku on kyllä sitä mieltä, että allaolevat kymmenen asiaa ovat hyvinkin surkeita argumentteja ja jutun kirjoittajalta on mennyt ohi kaikista julmin asia, joka varmasti koskettaa meitä kaikkia joskus- ja se on pettäminen. Alla kuitenkin tämä suhteellisen säälittävä top10:

10. Eivät vastaa puhelimeen
Kyllä, todellista julmuutta, meidän kaikkien täytyy vastat heti puhelimeen, oma rauha on kiellettyä.
9. Käyttävät miehiä ilmaisia juomia varten
Noh, mitä tämä kiistämään, mutta vanha totuus on että se on tyhmä joka maksaa.
8. Pitää miestä paikkamerkkinä, kunnes joku parempi tulee eteen
Se ken tätä harrastaa on suhteellisen säälittävä ja läheisriippuvainen.
7. Henkisesti manipuloi miestä
Huonomaku ei usko että maailmassa on ihmistä, joka joskus ei tekisi tätä. Lapset ovat esimerkiksi mestareita manipuloinnissa.
6. Käyttävät fyysistä väkivaltaa
Eikö aikuisena pitäisi osata lähteä pois tilanteesta..? Myös miehen.. 
5. Kritisoivat julkisesti
 Onpa tämäkin aikamoista julmuutta
4. Pihtaavat parisuhdestatustaan
Aina ei vaan voi ymmärtää, mutta ehkä tämä on eräänlaista vaikeasti tavoittelua. Huonomaku ei kuitenkaan laske tätä julmuudeksi
3. Pihtaavat seksiä
http://www.thefrisky.com/2013-01-24/guy-talk-men-dont-want-to-have-sex-all-the-time/
--> Make up your mind guys!
2. Testaavat miestä
Luonnollisesti
1. Flirttailevat saadakseen mustasukkauden syttymään
Puuh, Huomionkipeys, aina yhtä epäseksikästä


Anyway tässä teille tarina oikeasta julmuudesta:

Olipa kerran naimaikäinen tyttönen, jolla oli kiva mies ja yhteinen koti- jo monen vuoden takaa. Tyttönen sai tarjouksen lähteä Afrikkaan työharjoitteluun muutamaksi kuukaudeksi. Tätä ennen oli lähestulkoon kihlat ja perhe suunniteltu. Meni kuukausi ja tyttönen oli yhteydenpidossaan hiljaisempi ja hiljaisempi, kunnes yksi päivä tuli BOOM. Tyttönen ilmoitti, että on löytänyt uuden 'ihanan' miehen Afrikasta ja kotielämä ei enää houkuttele. (Niin, no offence, mutta kukapa Afrikaano ei haluaisi sinisilmäistä ja hyväuskoista bimboa vierelleen.) Kaikki tämä lähes tulkoon tekstiviestillä. Miesparka. Kuvitelkaa tähän vielä suunniteltu kosinta työharjoittelusta paluun jälkeen, niin voitte kuvitella miehen vitutuksen määrän.

Naisetkin osaavat olla kovemman luokan idiootteja, ensin valitetaan kuinka miehet ovat tunteettomia ja pelkän pillun perässä, eikä 'koskaan' löydy sitä oikeaa. Sen jälkeen kun se 'oikea' on löydetty tehdään ylläolevan mukainen kikkakolmonen, jossa kukaan ei voita- potentiaalisesti ja hypoteettisesti ainoana lahjana voipi pitää sitten sitä saatua STD tartuntaa (sexually transmitted disease). Kyllä kannatti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti