maanantai 2. syyskuuta 2013

Sad sunday and magic monday

Ikävä kyllä Fudgen tarinassa koitti sunnuntai, joka tarkoitti Flown päättymistä ja Fudgen lähtöä. :( Sunnuntai meni siis teinimeiningeissä ja Fudge edelleen teki itseään tykö, mutta itsepäisenä naisena Huonomaku oli päättänyt että Fudge saa luvan tehdä aloitteet... Odottavan aika on pitkä, hyvinkin pitkä, mutta joskus myös odotus palkitaan. Viimeisissä hyvästeissä Fudge keräsi itsensä ja pussasi Huonoamakua julkisesti keskellä katua. Tämähän oli siis suuri yllätys, sillä Nokipoika edelleen oli sitä mieltä että Fudgesta ei ole aloitteiden tekijäksi.  Tulipahan jälleen yksi mies todistettua vääräksi.

Suureksi epäyllätykseksi Huonomakuhan oli jären riemuissaan tästä hyvästely suudelmasta, mutta myöskin varsin murheissaan Fudgen lähdöstä.. Aikaa oli liian vähän- Huonomaku oli tajunnut pitävänsä Fudgesta kylläkin, mutta 4päivää on loppupeleissä hyvin lyhyt aika tutustua, etenkin kun välimatkaakin on. Kun tähän sekavaan 4päivään vielä yhdistetään puheet avioliitosta ja epämääräinen teinimeininki, niin mieli on sellainen vuoristorata, että sitä harva selvinpäin kestää.

Koska elämä on yllätyksiä täyttä Fudge kuitenkin tekstasi Huonollemaulle kun oli päässyt kotimaahansa ja oli ilmeisesti viettämässä baari iltaa ystäviensä kanssa. Jipii! Voisiko olla oikeastikin niin että Huonomaku on jopa saattanut tehdä vaikutukseen ihka oikeaan mieheen?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti