tiistai 3. syyskuuta 2013

what the fuck to do?

Fudge on siis takaisin kotimaassaan ja hylännyt Huononmaun. Huononmaun onneksi Fudge on lähetellyt ihan mukavan tuttavallisia viestejä, mutta Huonollamaulla on ongelma- koska Fudgen vierailu jäi lyhyeksi seuraavan movin teko on haastavaa. Fudgella ei ole ikinä ollut tyttöystävää ja Fudge ilmeisesti ahdistuu siis helposti, joten yritäppä siinä sitten pitää jonkun sortin lempeä yllä....

Tällä hetkellä Huonomaku pyrkii päästä Fudgen tuttavallielle puolelle ja täten koittaa ottaa suhteellisen rennosti- obsessio alkaa kuitenkin ehkä olla lievä sana ja fudgen FB kuvat lempiherkkua. Kuulema tie Fudgen sydämeen on saada hänet ensin tuntemaan olonsa mukavaksi Huononmaun suhteen, jonka jälkeen lempi saattaisi jopa roiskua. Otetaan kuitenkin huomioon mukava fyysinen välimatka ja sellainen fakta että tälläisen tutustumisen tulisi yleisesti tapahtua face-to-face, ei säälittävä tekstiviesti toisensa perään. Mitä tälläisessä tilanteessa tulee sitten tehdä? On kenties hieman hankalaa ja eräällätavalla ahdistavaa alkaa matkustelemaan maasta toiseen toisen takia? Tai edes ehdotella moista? suuri argh ja huokaisu.


Huonomaku nyt kuitenkin on päättänyt olla lähettelemättä tekstareita ja odottaa josko Fudge itse ottaisi jälleen yhteyttä. Jos Fudge ei ole tajunnut että Huonomaku oikeasti voisi tykätä Fudgesta lähes tulkoon sellaisena kun hän on (ilman muutamaa psykopaattista asiaa), niin hän on kyllä uuno- tosin miehet kyllä hyvin usein ovat.. Huonomaku on myös sitä mieltä, että miesten täytyy itse saada metsästää ja tuntea olonsa ns. johtajiksi tai homma kaatuu, mutta koska Huonomaku on hyvinkin ''minä teen itse'' persoona, niin tämä viestittelemättömyys tekee erittäin tiukkaa ja se tuntuu myös jo ihan vastanpohjassa. JOTEN on aika suunnata yli viikon lomalle etelään ja etsiä silmänruokaa ja tekmistä tähän odottelun oheen..

Tämä on toivottavasti näkymä hotellihuoneesta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti