sunnuntai 1. syyskuuta 2013

one day i'll marry you

Huonomaku siis raahasi Fudgen kotiinsa perjantaina Flowsta.. Koska nimensä mukaan Huonomaku ei enää suostu olemaan pelkkä rinkeli yön ohjelmassa oli romanttinen kävely festarialueelta Huonollemaulle ja ihanaa pussailua sängyssä.

Yleensä Huonomaku ei saa nukutuksi (luonnollisesti Huonomaku nukkuu hyvinkin omalla puolella sänkyä mahdollisimman kaukana miekkosesta) ja tuntee olonsa aamulla hyvin ahdistuneeksi, kun herää  miehen vierestä. Toisin oli Fudgen kanssa, yö oli poikkeuksellisesti mukava ja Huonomaku ei olisi halunnut aamun saapuvan.

Lähtiessään lauantaina päivällä Fudge pussasi Huonoamakua ovella poskelle ja sanoi että vielä joku päivä menee Huononmaun kanssa naimisiin. Hyvin outoa kuulla moinen lausahdus miehen suusta, mutta tähän liittyy myös joku yliopistoaikainen vitsi liittyen Fudgeen ja naimisiin menoon, joten niin vaikeaa kun se onkin Huonomaku koittaa olla miettimättä tätä asiaa (vaikka se on hyvin vaikeaa sillä tästä asiasta puhuttiin hyvin useaan otteeseen viikonlopun aikana- miesten aloitteesta).. Miesten huumori kun on tunnetusti ja todistetusti niin hyvää.


Lauantai ja itseasiassa sunnuntaikin menivät suhteellisen hämärissä tunnelmissa Flowssa, ei pussailua mutta Fudge teki itseään tykö ja esitti omia outoja juttujaan. Fudgea kuulema nolotti hyvinkin paljon eräät asiat joita hän sanoi perjantai yöllä (mm. eräs lievästi psykoottinen asia oli se kun hän oli vakuuttunut että asunnossa oli 12 muuta henkilöä hänen lisäkseen..). Fudge myös ihmetteli yöllä Huonollemaulle miten tämä ei ole vielä heittänyt häntä ulos sillä jutut olivat kyllä aivan omaa luokkaansa..

Naisena on hirvittävän vaikeaa koittaa pitää ajatukset kasassa ja realistisena, jos mies puhuu avioliitosta- vaikkakin Huonomaku tietää että kyseessä on heidän yleinen vitsaus, mutta naisen mieli on hieman erilainen ja sekoaa helposti kun puhutaan tälläisistä asioista. Lisäksi, kun Nokipoika on sanonut että Fudge ihan oikeasti tahtoisi tyttöystävän ja että tämän 5vuotissuunnitelmassa on jäljellä kaksi asiaa, joista toinen on mennä naimisiin (mainittakoon että tämä suunnitelma laadittiin 4-vuotta sitten).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti