sunnuntai 18. elokuuta 2013

The thursday before..

Fudge siis tuli ja valtasi Huonomaun sydämen FLOW festareiden ajaksi. Huonomaku ei ole festari-ihmisiä, mutta Fudgen takia tuli uhrata viikonloppu ja 150€ 3-päivän lippuun. Rankkaa oli, mutta eipä ne treffit muutenkaan ilmaisia ole (ainakaan kovin usein). Seuraavaksi kuitenkin vielä pre-flow tapahtumia.

Torstaina ensikohtaamisen jälkeen Huonomaku lähti illalla Nokipojan luokse ja siitä Kallion yöhön juhlimaan Fudge & Co:n kanssa. Lepakkomies paikkana 1, joka on luonnollisesti hyvin romanttinen miljöö, mutta seurallahan sitä vain on väliä. Harmi vain että vodka ei aina ihan sovi Huonollemaulle, joten aivan kaikki ei muistu mieleen, mutta hyvin meni. Fuge (ja kaksi muuta brittiä) asui siis vierailunsa ajan Nokipojalla. Lepakon jälkeiset jatkot pidettiin Nokipojalla ja Huonomaku muistaa kävellessään tanssahdelleen Fudgen kanssa Kallion kaduilla, Fudgen yllyttämänä.. Ensimäinen ilta oli kuitenkin suhteellisen hyvä menestys- Fudge kertoi iskutarinansa suuresta kirjolohesta ja jatkoilla hullaantui Huononmaun Wella-Efektistä (Huonomaku ajoitti kurottamisen kohti juomaansa juuri sopivasti kun tuuletin oli oikeassa kulmassa ja puhaltamassa hiuksiin).


Illan päätteksi kun Huonomaku lähti pois Nokipojalta, Fudge oli sanonut muille kuinka hän pitää Huonostamausta. Selventääkseen hieman Fudgen todellista luonnetta Fudgella ei siis ole koskaan ollut tyttöystävää. Yliopistossa hän kuulema tapaili jotakin bimboa, mutta bimbon jättäessä hammasharjan tämän dorm roomiin Fudge sai paniikkikohtauksen ja se oli sitten sen tarinan loppu. Tästä nyt on kuitenkin aikaa lähes 8-vuotta ja Nokipojan mukaan ''he is an adult now''... Hmmmmm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti