lauantai 17. elokuuta 2013

Ensikohtaaminen

Torstaina ennen flowta Huonomaku oli pahaa-aavistomattomana matkalla töihin, kun törmäsi Fudgeen ja tämn yhteiseen kaveriin lähestulkoon kotiovensa ulkopuolella. Huonomaku ei edes muistanut miten nopeaksi pulssi voi yhtäkkiä kiihytä ja millaisia perhoslaumia mahassa voi oikeasti olla. =)

Kohtaamisen aikana Huonomaku yritti vain puhua mahdollisiman selkeää englantia ja vaikuttaa rentoutuneelta- mikä siinä tärinätilassa on edes mahdollista ja selviytyä tilanteesta kunnialla. Onneksi oli sentään tullut meikattua ja pestyä tukka asiakastapaamista varten (ja matka oli myös apteekkiin ostamaan ehkäisytarvikkita)... Oli käsittämätöntä ymmärtää että mies, jonka kanssa Huonomaku oli kirjoitellut Facebookissa (aluksi ihan vitsillä) oli viimein nenän edessä oikeana ihmisenä ja tosi oli kyseessä.

Huonomaku kutsuttiin illaksi yhteisen ystävän luokse ja siinähän se päivä meni sitten jännittäessä ja kaikenlaisia kauhuskenarioita ajatellessa. Töiden jälkeen alkoi uusi pynttääntyminen ja jännitys, sillä illalla tuli olla edustava kaikin tavoin... 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti