maanantai 6. toukokuuta 2013

fudge funge fudge

Huonomaku on mietiskellyt viimeaikoina miten voi olla 'ihastunut' henkilöön jota ei edes tunne. Pähkinänkuoressa on siis kyse Fudgesta. Kenties syy on siinä että Nokipoika on tehnyt Fudgesta niin lumoavan ajatuksen, että Huonomaku on mennyt hieman sekaisin.

Huonomaku on vain käynyt keskusteluja Fudgen kanssa FB:ssa joiden prusteella ei voi todeta paljoa, mutta kuitenkin sen että Fudge ainakin tahtoo miellyttää ja hän sanoo asioita jotka hän tietää että Huonomaku kokee tärkeiksi. Plussana se, että Fudge on oikeasti jopa hauskan oloinen. Adoniksen viestit taas olivat aina yhtä kohteliaita, mutta eivät koskaan sanoneet mitään. Normaalisti Huonomaku kenties olisi aivan rauhallisesti, mutta on vaikeaa ottaa rauhallisesti kun Nokipoika vauhkoaa korvan vieressä siitä että maailman suurin rakkaustarina on syntynyt...

Ehkä tässä on hieman sama kuvio kuin nettideittailussa? Jotkut vai nappaavat ja toiset eivät. Nti Posti kommentoi, että huumori Fudgella ja Huonollamaulla ainakin vaikuttaa viestien perusteella olevan sama.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti