tiistai 14. toukokuuta 2013

Hohhei ja viskiä pari lasia

Joskus on kyllä maailman raastavinta olla 'heikko', mutta toisaalta kun ollaan nyt siinä pisteessä että ollaan kavereita niin ollaan sitten kavereita. Kyllä, Huonomaku siis näki Adoniksen. Kaikessa rehellisyydessä Huonomaku kysyin tahtoisiko Adonis käydä drinksulla lauantaina, mutta tuo oli ystävänsä ja perheensä kanssa ja ehdotti sitten kahveja äitienpäivänä.. johon Huonomaku vastasi että noh kaikki on varmaan kiinni ja Adonis ei vastannut. Koska Huonollamaulla oli 'hieman' uutisia Adonikselle Huonomaku soitti tälle sunnuntaina ja puhelun aikana Adonis pyysy Huonoamakua illaksi tämän luokse.


Sunnuntai klo 18 saapui ja Huonomaku meni Adoniksen luokse, kyllähän ne poskipusutkin tuntuivat ihan kivoilta tässä seksittömässä elämässä. Adonis kuvaili yhteistä iltaamme yhdessä vaiheessa sanoin ''here we are spending a romantic evening with whiskey, wine and basketball''. Toisinsanoen siis perussetti (tähän lisäyksenä että Huonomaku joi yhden lasin viiniä ja Adonis n.4lasia viskiä).

Yllättävää, eli siis ei todellakaan, Adonis ja Huonomaku istuivat alunperin suhteellisen kaukana toisistaan, mutta illan aikana Adoniksen ruumiinkieli muuttui ja siinähän hän kosketteli 'kaverillisesti'. Huonomaku oli tietenkin sivistyneesti, eikä kosketellut takaisin.
Tietenkin koska Huonomaku ei ole a)koripallo fani ja b) on nainen oli vain inhimillistä valita pelin lemppari ja kuumin pelaaja. Huonomaku totesi Adonikselle, että nyt täytyy googlettaa onko kyseinen pelaaja  sinkku, johon Adonis reagoi sanoin ''look now im shaking'' ja laitto kädet Huononmaun eteen ja sanoi ''please dont let him be single''...

Huonomaku totesi eräästä koripallon pelaajasta, että todella tarvitsisi nyt ajaa parta jonka jälkeen Adonis kyseli miltä hänen sänki Huonostamausta näyttää.. Kun Huonomaku totesi että noh ehkä vielä hieman lisää sänkeä Adonis varmaan tuli housuihinsa.
Adonis on myös ottamassa tatuointia ja kyseli Huononmaun mielipidettä. Huonomaku vastasi että jos olisi mies ottaisi kenties sisähauikseen tatuoinnin ja yllättäen, or not, Adonis innostui ideasta ''ohh i'll do that''
Huonomaku kertoi tulevista matkoistaan ulkomaille ja yllättäen Adonis oli lähdössä jokaiseen mukaan. Huonomaku vain mietti hiljaa itsekseen että kuulehan tyyppi me ei lähdetä yhdellekkään seksittömälle matkalle = olet tervetullut kun olet jonkun sortin poikaystävä. 

Kello tuli puolenyön ja Huononmaun oli aika lähteä kotiin. Toki, Adonis oli aikaisemmin sanonut että Huonomaku voi jäädä yöksi ja mennä nukkumaan Adoniksen sänkyyn ja Adonis voi nukkua sohvalla- kunhan Huonomaku sulkee oven lähtiessään aamulla.. heko heko heko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti