torstai 2. toukokuuta 2013

Match made in heaven

Fudge on siis Nokipojan ystävä ENGLANNISTA (vaikka Huonomaku vannoi viime Jouluisen seksiskandaalin jälkeen, että ei enää Brittimiehiä). Kaikki alkoi kun Fudge, Nokipoika ja eräs kolmas olivat Riikassa poikien lomamatkalla. Fudge totesi että Huonollamaulla on kiva nimi ja siitä se sitten lähtikin. Fudge on kyllä mies, joka osaa kirjoittaa kivoja viestejä- ei mitään ylikohteliasta Adonispaskaa vaan oikeasti hauskaa, miellyttävää ja selkeää luettavaa.
 Fudge on myös kuulema kauhuissaan naisista ja Huonomaku on traumatisoitunut miehistä joten Nokipojan mielestä tämä on yhtä kuin match made in heaven. Ainoa ongelma on toistaiseksi se että Fudge asuu vielä Englannissa mutta muutaman päivän päästä selviää muuttaako hän tänne töihin.

Fudge on siis myös pääsyy Huononmaun kuntoiluintoon, sillä tällä kertaa mikään ei saa mennä pieleen ja Huonomaku tahtoo olla ihan oikeassa iskukunnossa. On hauskaa kuunnella Nokipojan kommentteja kyseisestä parituksesta, sillä hän on hyvin varma tästä. Noh, se jää nähtäväksi. Fingers crossed, mutta ainakin Fudgen viestit hymyilyttävät ja tekevät iloiseksi toisin kuin Adoniksen epämääräisen kohteliaat ei mitään kertovat viestit...! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti