sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

worth the wait?

Huonomaku on päättänyt hieman avata tätä monimutkaista tilannetta Adoniksen suhteen teille arvoisille lukijoille.

Adonishan on erittäin fiksu bisnesmies, joka työskentelee kemikaalisella alalla. Kirjoja on kirjoitettu ja kaavoja keksitty. Adonis muutti suomeen tärkeisiin töihin ja siinä samalla aloitti fiksuna miehenä master alan opinnot- ja opintoja Adonis ei millään vasemalla kädellä suorita vaan hän on ja tahtoo olla akateeminen 10+ mies..

Adoniksen Wingman on sanonut, että Adonis on mies joka tarvitsee nyt aikaa sillä on niin kiireinen. Aamu alkaa klo 6 ja päättyy klo 18 tai klo 20. Ja tässä on kyseessä vain normityöt, tähän päälle tulisi lisätä viellä kaikki mastertutkinnon koulutehtävät. Ymmärrettävää siis, että naiselle ei ehkä juuri nyt ole aikaa. Kuten Wingman sanoi ei nyt mutta myöhemmin. Adonis on myös itse sanonut (vihjailevaa tai ei Huonomaku ei tiedä), että kesäkuun jälkeen helpottaa, kesäkuun jälkeen helpottaa. Miehet eivät selkeästi käsitä että elämä on tässä ja nyt ja se mitä on nyt ei ehkä ole tulevaisuudessa. (Huonomaku myös eilisessä ruokapöydässä hieman ärähti Adonikselle ja koitti selittää tälle että ei kannata unohtaa kaikkea muuta silkan työn ja koulun takia, vaikka hänen kunnianhimo arvostettavaa onkin)

Jaksaako Huonomaku odottaa? Kyllä, mutta Huonomaku ei jaksa odottaa turhaan. Romeon jälkeen Huonomaku lupasi itselleen että tässä elämässä ei enää aikaa tuhlata turhan miehen takia. Se vain ei ole sen arvoista, mutta mistä sen tietää onko se sen arvoista vai ei? Adonis on pitkästä aikaa mies jonka silkka läsnäolo tuntuu hyvältä.

Jotenkin Huonostamasta tuntuu, että koskaan ei ole hyvä aika millekkään, mutta minkäs teet.. Onneksi odotus on tuttua Huonollemaulle- tulihan sitä Romeonkin munaa odotettua useampi vuosi kunnes se lörppis saatiin nostettua...


2 kommenttia:

  1. ähh, taas tollanen jahkailija!!! ei se nyt niin monimutkaista ole yhdistää rakkautta ja uraa.. NEXT ;)(vaikka kuinka mukava tyyppi oliskin niin kyllä sä ansaitset jonku jonka jalat menee alta ja joka ei turhia jahkaile, paskat sillä koskaan tulee olee aikaa jos jo nyt on noin itsekäs)

    VastaaPoista
  2. Miehet on itsekkäitä, sen takia naiset saa lapsia ja kasvattaa ne- muuten varmaan kuolisivat nälkään. Ainakin niin musta välillä tuntu kun isä piti huolta ja teki ruokaa.. suola=sokeri or not..

    VastaaPoista