sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Tai sitten ei?

Eilen Huonomaku oli viettämässä kreikkailtaa Adonis & Co:n kanssa. Ilta meni hyvin, vaikka Huonomaku olikin aivan lääkkeissä flunssan takia ja aivojen raksutus ei ollut kovin nopeaa. Ilta meni syödessä ja leffaa katsellessa. Adonis luonnollisesti Huononmaun vieressä sohvalla...

Huonomaku makoile mukavasti sohvalla hieman koskettaen Adoniksen polvea ja koki pitkästä aikaa tunteen että olisipa kiva nyt käpertyä tuohon Adoniksen kainaloon. Noh, eipä sitä nyt ihan noin vaan voinut tehdä, mutta leffan pyöriessä Huononmaun ajatukset olivat aivan muissa maailmoissa.
Normaaleissa tilanteissa luulisi että kun mies aina istuu vieressä tai aina hakeutuu lähelle, että kyseessä olisi jotain. Ehkä onkin, mutta asioiden hitaus hämää. Huonomaku luuli ettei Romeon jälkeen ajatukset voisi olla miehen suhteen enempää sekaisin, mutta kyllä- kyllä ne voivat. Adonis varmasti jollain tasolla pitää Huonostamausta, sillä hakeutuu tämän seuraan ja lähelle ainakun näkevät, mutta mitä se on vielä selvittämättä.

Kärsivällisyys on valttia, niinhän se on. Ja Huonomaku tietää että Adonis on oikeasti hyvin kiireinen tällä hetkellä on master tutkintoa ja todella paljon töitä, mutta Huonomaku vaan tahtoisi tietää ja sukeltaa Adoniksen päähän ja tietää mitä siellä oikein liikkuu. Lisäksi, tämä facebookissa kuvissa esiintyneen neitosen tausta olisi kiva selvittää, tosin Adoniksen paras kaveri on sanonut ettei Adoniksella ole mitään sellaista meineillään kotimaassa..



2 kommenttia:

  1. Käyt kiinni sen reiteen ja suutelet sitä! Sit selviää onko kiinnostunu. Ja varmasti on.

    VastaaPoista
  2. Hehheh, kyllä. Huomaa tekstistä että ajatukset on hieman sekaisin ja kietää ympyrää ;)

    VastaaPoista