maanantai 11. maaliskuuta 2013

Esiliinan kanssa liikenteessä

Huonomaku sopi lauantaina Adoniksen kanssa illan päätteeksi että he menevät kahville sunnuntaina. Adonis ilmoitti että Adoniksen wingman ehkä tulee myös mukaan. Ensin Huonomaku vastasi että ok ja nähdään, mutta sitten totesi että olisi salaisesti iloinen jos Wingman ei nyt pääsisikään paikalle. Adonis vastasi että ehti jo eilen kysyä Huononmaun lähdettyä, että pyysi jo wingmaniä mukaan. Noh, ei siinä mitään, on tärkeää olla hyvää pataa myös kavereiden kanssa. Hetkellinen paniikki iski, mutta onneksi kahvilassa Adonis oli samanlainen kuin normaalisti. Kenties siis hyvä juttu, sillä nyt Adonis tietää mitä Huonomaku haluaa ja jos hän kokisi tämän ahdistavaksi kireyttä olisi varmasti ollut ilmassa.. Sen sijaan hän kuitenkin kyseli että kun lämmöt nousevat mitä mieltä Huonomaku olisi kahveista hänen parvekkeellaan.

Kahvittelut menivät sinällään hyvin, että Wingmanin kanssa juttua luisti, joka oli varmasti hyvä juttu. Huonomaku oli lievästi pettynyt Adonikselle siitä etteivät he nyt olleen kahdestaan, mutta no biggie. Kahvilassa Wingman kysyin Huonoltamaulta osaako hän ruotsia, johon hän vastasi että noh kyllä. Adoniksen vanhemmatkin osaavat ruotsia ja Adonis kommentoikin, että Huonomaku voi puhua ruottia hänen vanhempiensa kanssa.. Hmmh.

Huonomaku sai liiketalousuutisia eilen ja kun pojat kyselivät miten päivä on mennyt ja kun Huonomaku kertoi että sai unta vasta 7 aamulla, Wingman totesi että Huonomaku on siis pohtinut bisneksiä koko yön.. Huonomaku totesi tähän että ei kyllä nyt todellakaan miettinyt bisneksiä ja vilkaisi Adonista, joka iski pehmeästi silmää. Kaikki tapahtuu aina niin nopeasti, että pitäisi olla salainen videokamera mukana, joka tallentaisi tilanteet jälkeenpäin tutkimista varten.

Kotiinpäin lähtiessä Adonis sanoi Huonollemaulle että soitellaan etenkin nyt kun Wingmanikin lähtee 2viikon lomalle ensi viikolla..  Ajatukset ja aivot ovat aivan tukossa koko Adonis kuvion suhteen ja seuraava viikko tulee olemaan taas yhtä tuskainen. Answers answers I need them.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti