lauantai 5. tammikuuta 2013

Uuden vuoden kujeet

Uuden vuoden aatto tuli ja meni. Vaikka suhteellisen sivistyneesti Huonomaku olikin, pikku mokalta ei tietenkään voitu välttyä. Heti kun Huonomaku jäi yksikseen tuli loistoidea lähettää viesti Romeolle, Nti Postille ja Nti Kullalle tästä myös erityis'kiitos' kannustuksesta (pistetään se heidänkin kännin piikkiin).. Ja koska tämä blogi perustuu rehelliseen elämään ja rehellisiin kämmäyksiin tässä se tulee, Huononmaun viestittely Romeolle:

H: I just still think about you
R: Mmm.. oon Tukholmas
H: Noh ei ehkä sillein, tulin takas eilen Lontoosta.. Ja en tiedä unohtaako vau ei
R: Grr.. Grauh
R: ,grrr

Kyllä, Huonomaku tietää- EI OLISI PITÄNYT, mutta tehtyä ei saa tekemättömäksi ja onneksi kuitenkin tuossa ensimäisen Grr:n kohdalla Huonomaku totesi ja kysyi itseltään ''ei helvetti mitä minä teen- nyt loppuu''. Teinihelvetti ja 'teini'pojat jääkööt viimevuoden puolelle.


Moving on. Uudenvuoden päivä sujui mukavasti, naureskellen ylläolevalle erittäin sekavalle viestittelylle, mutta vielä parempi piristys päivään oli Adoniksen viesti. Huonomaku on tehnyt itselleen lupauksen ottaa vähän chillimmin miesten suhteen ja keskittyä oman kropan haltuunottoon ja kuntoutukseen (tankotanssitunnit alkavat maanantaina). Adoniksen viesti oli jälleen kohtelias ja tietenkin on mukava saada viesti jossa lukee ''I look forward to seeing you soon'', mutta lupauksen mukaisesti Huonomaku pitää päätä kylmänä ja vastasi omasta mielestään erittäin hyvin ja kohteliaasti takaisin.

Treffit olisi kivat, mutta Huonomaku on tullut siihen tulokseen, että jättää itse kyselyt miehille. Miksi? 1. Huonomaku ei jaksa enää pohtia mitä missä ja milloin ja miksei hra. lämpene 2. Loppupelissä, vaikka miehet teoriassa pitävät siitä että naiset pyytävät heitä ulos on se kuitenkin todellisuudessa heistä hieman ahdistavaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti