tiistai 1. tammikuuta 2013

seksi ei ole ikinä vain seksiä

Hyvää ja parempaa uuttavuotta kaikille!

Ei näin tänä vuonna ;) 

Viime viikolla Huonomaku lähti Lontooseen tapaamaan 10vuoden takaista ystäväänsä/tämän entistä ’poikaystävää’ (jos sitä nyt voi siksi kutsua, koska molemmat olivat silloin hyvin nuoria ja ainoa mikä saavutettiin oli first base).. 10-vuotta sitten Huonomaku ’jätti’ Akun koska tämä oli eräällä tavalla liian painostava, eikä oikein ikinä kuunnellut. (Esimerkiksi- kun Huonomaku pisti hommat poikki vuonna nakki nousi hirveä haloo ja keskustelun tarve)..

Ilmeisesti keskustelun tarve ei todellakaan ollut kadonnut minnekään, sillä Akulla oli jatkuvasti jotain sanottavaa- se mikä oli Huonollemaulle pelkkää seksiä (kuten sovittiin) tarvitsi häneltä myös syvällistä pohdintaa seuraavana ja sitä seuraavana päivänä. Myöskin jatkuvalla syötöllä Aku lateli totuuksia siitä miten Huonomaku on sievistelijä ja kuinka he eivät olekaan ilmeisesti niin hyviä ystäviä kuin hän luuli jne jne jne. Hyvä on Huonomaku ei ehkä ollut parhaimmillaan ja olisi voinut käyttäytyä paremmin ,mutta Akusta on tullut jotain mitä Huonomaku ei voi sietää. Epärehellistä työtätekevä, naisia esineistävä mies, jonka luulot ovat turhan korkealla ja raha liian tärkeää.

Huonomaku sai kuunnella kaksi 20minuutin saarnaa siitä, kuinka Huonomaku oli harrastanut friends with benefits seksiä väärin ja liian ’romanttisesti’’, joka kuulemma se sekoitti Akun peniksen (never heard that one before).. Pelisäännöt olivat selvät: kaksi kaveria, jotka harrastavat seksiä no strings attached, mutta ilmeisesti silloin täytyy panna pupun tahdilla niin että aivot lentävät tahdissa ikkunasta ulos..

Pienenä lisähuomiona kännissä aina tulee lipsahduksia, huomattavin tässä oli Akun ’’i love you’’ toistelu, mutta Huonomaku piti säännöistä kiinni ja pisti iloveyouttelut seuraavana päivänä, kuten kuuluikin, kännin piikkiin ja antoi asian olla, onneksi Aku kuitenkin onnistui kaivaa tämänkin asian esille toisessa saarnassaan.

Naiselle epäluonnolliseen tyyliin Huonomaku oli siis onnistunut sulkemaan tunteet totaalisesti seksin ulkopuolelle (kuten siis oli tarkoituskin, mutta harvoinhan se todellisuudessa onnistuu)- tällä kertaa miehelle se oli selkeä kitisemisen aihe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti