lauantai 29. joulukuuta 2012

repetition is the mother of all learning

Syvälliset ja eräällä tavalla epäonnistuneet seksikokeilut on siis haudattu taakse ja kaverisuhteet suurin piirtein saatu takaisin ruotuun, mutta eihän homma ikinä ole niin yksinkertaista kuin toivoisi. Huonomaku lähti illastamaan Akun kanssa ja tiedossa oli ehkä muutama tuoppi. Noh, matkalla Aku törmäsi kavereihinsa ja kutsu tuli viereisen baarin yläkerran privabileisiin, mahtava kokemus, mutta ehkei otollisin päivä juuri nyt.

Se mikä ehkä eniten pisti silmään kyseisissä partyissä oli huumeiden ja eräänlaisen agression läsnäolo joka puolella. Muutenkin täällä poltellaan pilveä jatkuvasti ja se rupeaa pikkuhiljaa kyllästyttämään, Aku mukaan lukien. Huonomaku ei ole mikään siveyden sipuli ja sillon tällöinen pilvenpoltto on ok, mutta tarvitseeko sitä ihan joka päivä kuljettaa taskussa?



 Lisäksi Akussa rassaa se, että Akun spliffin polttelun jälkeen, kun Huonomaku totesi että lähtee kotiin, niin hän rupesi ehdottelemaan. On kummallista että juuri 12h aikaisemmin käyty keskustelu jossa todettiin että eilinen seksi oli virhe ja SE EI TULE ENÄÄ TAPAHTUMAAN (ja tämän Huonomaku toisti monta kertaa), niin saman tien Aku alkaa ehdottelemaan uudestaan ja vonkumaan edes suudelmaa... Huonomaku pysyi vahvana- ei herunut halausta enempää. Oikeastaan, koko mies ei enää kiinnosta ja jos oikein julmasti sanotaan edes kaverina, Aku on kasvanut joksikin jota Huonomaku ei enää tunnista tai kunnioita.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti