perjantai 28. joulukuuta 2012

international crisis

Huonomaku on maailmalla matkaamassa. Tällä kertana kohteena klisheiden valloittama Lontoo. Back in the days- monta monta monta vuotta sitten Huonomaku hyvin nuorella iällä deittaili erästä englanilaista nimeltä Aku (juttu päättyi Huononmaun päättämään ’breikuppiin’). Näin myöhemmin Aku on ollut hyvä ystävä, jota Huonomaku lähti kaverimielessä tapaamaan.  Yllätys yllätys yksi yö pikku baari kierroksen jälkeen päättyi siihen sun tähän  ja seuraavana aamuna koitti morkkis ja tunne siitä että hyvä ystävyys on pilattu. 



Englantilaiseen tapaan Aku halusi keskustella asiasta hyvinkin syvällisesti. Huonomaku oli seksin jälkeisenä päivänä siis hyvinkin hiljainen (ja darranen) ja kuulemma hyvin confusing (se miten monta kertaa sama asia täytyy sanoa on vielä epäselvää, mutta ilmeisesti hyvin monta). Kaiken sen sängyssä tapahtuneen sössötyksen jälkeen- ei ihan kuitenkaan Mark Darcy tyyliseen ’’Please may I come’’ jälkeen ongelma oli siinä että Huonomaku halusi liian romanttista seksiä. Ilmeisesti friends with benefits tyylisessä seksissä tulisi harrastaa rajua pampampam seksiä, mutta miksi harrastaa seksiä niin ettei se tunnu miltään?

Tähän sitten kermakannuna päälle se että Aku toisti moneen kertaan i love you i love you ja pyysi sanomaan ''tell me you love me in anyway''.. Ilmeisesti friends with benefits tyylisessä seksissä tulisi harrastaa rajua pampampam seksiä, mutta jos ei tykkää niin miksi pitäisi tuntua siltä että olisi konekiväärin maalitaulu..
  
Huonomaku sai kuunnella puhelimessa 20min saarnan siitä kuinka koko homma oli hänen penikselleen sekavaa (ei pampam luontoisen seksin takia) ja luonnollisesti Huononmaun vika. Koko puhelu oli hyvin sekava, sillä vaikka Huonomaku sanoi Akulle että koko juttu oli virhe ja se oli yksi kerta ei tehdä sitä uudestaan ja ollaan kavereita, niin Aku silti käänsi koko homman omaksi hyväkseen ja teki itsestään ns. homman 'selvittäjän' toistamalla Huonomaun sanoja. Vaikea selittää, mutta ymmärrätte varmaan.

Mitä tästä taas opittiin? Älä harrasta seksiä ystäväsi kanssa, vaikka sen syvempiä tunteita ei olisikaan.. On mahdotonta että kaksi ihmistä kokisi asian täysin samanlaisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti