torstai 1. marraskuuta 2012

Mikä maksaa?



Hetkellinen positiivisuus on räsäytetty taas maahan ja tänään saavat mekaanitkot kuulla kunniansa. Yleisestikkin maailmassa taitanee olla sellainen asenne, että naiset eivät tiedä mitään autoista ja Huonomakuhan on nainen, joka ei välttämättä tiedä kaikkea autoista, mutta voi faan!

Tänään Huonoamakua pisti todellakin mietityttämään se, että mistä helvetistä sitä välillä oikein maksetaan? Huonomaku kävi alle kuukausi sitten huollattamassa autonsa ja maksoi siitä hieman yli tuhat euroa, joka ei ole mikään pikku summa! Tänään pit-stopilla auto sanoi nyyh ja hörisi epämääräisesti kun sitä koitti käynnistää. Ystävällinen keski-ikäinen virolais rekka-kuski tuli auttamaan ja totesi etta akussa on vika, jonka jälkeen toinen ystävällinen pienkorjaamon mies tuli starttaamaan Huononmaun auton piuhoilla ja naureskeli Huononmaun kiroilulle. Amiksena amisteen parissa. Suuri kiitos kuitenkin tälle avuliaalle ja vilpittömälle mekaanikolle.


Auton Huonomaku sai ajettua huoltoon, jossa se odottaa huomista aamua ja akun vaihtoa. Huoltotiskillä Huonomaku ihmetteli, että on aika kummallista, sillä monta vuotta tätä autoa on huollettu samaisessa paikassa ja koskaan ei ole kukaan edes maininnut akun vaihtoa ja nyt alle kuukauden jälkeen huollosta se sanoo itsensä irti suurinpiirtein kesken ajon... Ilmeisesti kuitenkin akun vaihto on asia mikä pitäisi itse tajuta!??!?! Minkä saatanan takia sitä autoa tarvitsee sitten siellä huollossa käyttää, vai pitääkö aina jonkun olla ensin rikki kunnes se voidaan korjata?

Miesten arrogantti asenne yleisestikkin hieman nyppii, Huonomaku voi vaan kuvitella kuinka huollonpojat hihittelevät seinien takana naiselle, joka ''ei taas tiedä autoista mitään, vaikka sellaisen omistaa'', samalla tavalla naiset voisivat samantien hihitellä miehille jotka eivät tiedä naisten alapäistä mitään vaikka ovatkin sieltä tulleet.


1 kommentti:

  1. "samalla tavalla naiset voisivat samantien hihitellä miehille jotka eivät tiedä naisten alapäistä mitään vaikka ovatkin sieltä tulleet."

    Aikamoista soopaa taas. Voisiko näihin vertauksiin yrittää edes jotain järkeä. Tiedätkö itse miesten kivespusseista mitään, sieltä tulleena?

    Jos omistat rahanarvoisen tavaran, oli se mitä tahansa, pidetään yleisesti tyhmyytenä olla perehtymättä tavaran arvon ylläpitoon.

    VastaaPoista