keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Viikon mies vol. 2

Viikon urheilija kävi jo tylsäksi.. ei noita limasia ja hieltä haisevia urheiljoita jaksa suurissa määrin kukaan. Joten osio ''viikon urheilija'' muuttukoot viikon mieheksi. Inspiroituneena radiossa soineesta Cheek ft. Jonne Aaron biisistä tällä viikolla tarkastelkaamme Cheekkiä.


Cheek, eli siis Jare, on syntynyt Vantaalla, luonteeltaan kenties tunnettu hieman koppavana ja itserakkaana miehenä, joka harrastaa naisia ja autoja. Kukapa räppäri ei... Näistä huolimatta, on sanottava että on kunnioitettavaa, että mies on pitäytynyt työssään ja jaksanut pusertaa itsenä suomalaisen räpin huipulle.

Kun Cheekin musiikkia ja lyyriikoita tarkemmin kuuntelee se aistii hyvin vahvasti miehestä, joka on  kärsinyt ja kenties kärsii edelleen sydänsuruista. Huonomaku on sitä mieltä, että sanoja tuskin on vain kirjoitettu siksi että juuri sellainen biisi on tarivttu, sillä epätotuudenmukainen kirjoittaminen on hyvin tuskaista ja epäinspiroivaa. Artistille on tärkeää osata esittää asiansa uskottavasti ja valheista ei koskaan saa totta.

Otteita Cheekin rakkauselämän ongelmista: Mä ajoin suhteen lunastukseen, viimeinen yhteinen kuva jäi juhannukseen. Nää seksipommit toimii vaan laastareina. Ei korjaudu teipil nää haavat. Annan näiden mallimimmein käyttää mua hyväkseen, ne voi päästä mun sänkyyn, muttei sydämeen. En oo tunteeton, kyl mul tunteet on, mut sun jälkeen kaikki ihan sama mulle on.

Täytyy antaa Cheek the Vantaalaiselle pojot siitä, että uskaltaa ilmaista miltä hänestä tuntuu selvinpäin. Huonomaku tietää ainakin yhden Vantaalaisen, joka ei lähiaikoina tuohon tule pystymään. Tästä miehestä voisi kirjoittaa niin paljon, mutta pysytään nyt kerrankin positiivisina. Kyllä ne mulkutkin voivat muuttua, ikävä kyllä miehet aina tulevat hieman jälkijunassa.

PS. Cheek tykkää elovenatytöistä, joten nyt kaikki blondit kyttikselle Tölööseen- jos vaikka irtois.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti