sunnuntai 4. marraskuuta 2012

I never want to see you again

Nyt se on tehty Romeolle on haistateltu viimeisen kerran ja herra pysynee siellä mistä tulikin. Huonomaku oli eilen tyhmä ja alkoholin alaisena, ja Nti. Postin kannustamana laittoi Romeolle viestiä ja niin Romeo tuli Huononmaun luokse yökylään.

Hommahan ei mennyt aivan nappiin, sillä viheellisesti Huonomaku kysyi mikä on syy Romeon 6kk pituisiin mykkäkouluihin- no syinä oli joku toinen tytsy ja ''emmätiiä perus kaikkee tekemistä''. (Eli ensin 3vuotta Huonomaku teki töitä saadakseen pikku-romeon eloon ja 2minuutin onnistumisen jälkeen Romeo luulee olevansa mikälie Don Juan ja kykenee panemaan mitä tahansa). Whatever.

Romeohan on ollut aina se joka lähettää 'I love you' 'Rakastan sinua' jne lässytys viestejä EI Huonomaku. Romeo kommentoi että ehkä Huonomaku ottaa asian hieman vakavammin kuin hän. (Vaikkakin edellisenä viikonloppuna Romeo oli sitä mieltä että ''ehkä niistä asioista voisi puhua''). What the fuck ever. Huonomaku totesi että nyt riitti ja ''huomenna kun lähdet tosta ovesta, en tahdo nähdä sua enää ikinä''.

Romeo vielä ihmetteli miksi Huonomaku oli niin vihainen, johon Huonomaku totesi ettei jaksa edes enää selittää sillä se on aivan turhaa.. Ehkä kukatahansa muu ymmärtää että yli 3vuoden pituinen asioiden venkslaus sai viimein luvan päättyä. Romeo vielä yritti saada kättänsä pöksyihin, koska ilmeisesti on sen verran vajaa ettei ymmärtänyt että ehkä tuollaisten keskusteluiden jälkeen ei enää harrasteta yhtään mitään, ikinä.

Kaikkihan on ollut alusta alkaen 'selvää', mutta kun on ihminen josta välittää ja tykkää on vaikeaa nähdä mitä muut näkevät, se kun haluaa ajatella toisesta pelkkää hyvää on ilmeisesti kaiken pahan alku ja juuri. Ihminen on itsekäs eläin, joka loppupeleissä ajattelee vain omaa parastaan.



5 kommenttia:

  1. Mulla oli tähän parikin pointtia:

    -Herrasmies yrittää aina
    -Mulkku ei tuu koskaan muuttumaan
    -Känniviestit on niin out
    -Kun mulkku mainitsee "toisen tytsyn" keskellä yötä, ainoa vaihtoehto on heittää tämä "poju" pihalle ilman kenkiä (voi kun olisin itsekin tajunnut tehdä tämän...)

    -Goottilesbo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Goottilesbo olet kyllä oikeassa, känniviestit on niin out, mutten tiedä kumpi oli pahempi virhe olla ottamatta rosvosektoria kotiin vai ottaa Romeo... Opitaan yhdessä ja suljetaan liittymät!
      Mulkku ei todellakaan tule koskaan muuttumaan se on todistettu tässä kolmen vuoden aikana ja tämä toinen tytsy ei tainnut lämmetä tämän herrasmiehen lörppikselle, eikä enää kyllä Huonomakukaan.

      Poista
  2. Mutta hei- Huonomaku on toivonut, että saisi kunnollisen ja rehellisen päätöksen koko asialle, jotta se ei enää vaivaa mieltä ja se on nyt tehty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tässä olisi like-nappi niin klikkaisin sitä niin kovaa et jengi kuvittelis sitä puolen vuoden päästä ukkoseksi :D

      Poista
    2. Ja siis GL täs, moi!

      Poista