maanantai 1. lokakuuta 2012

Social and suicidal

Noniin, Huonomaku on lähes tervehtynyt ja kävi Goottilesbon kanssa skarppaamassa. Lähes kahden viikon alkoholiton nössöily sai jäädä ja punaviini saapui apuun.

Huonomaku ja Goottilesbo siis kävivät Funky Burgerissa haukkaamassa välipalaa eli skarppaajan burgerin (salaatin), joka oli yllättävän hyvä. Tästä matka jatkui kohti Forumin mäkkäriä ranskalaisia ja sundaeta (ja ehkä myös tuli ostettua yksi El Maco ja yksi tuplajuusto). Elämä ei ole mitään ilman hiilihydraatteja ja mäkkäristä niitä saa eurolla. 

Baaritiskillä Huonomaku yritti kertoa Goottilesbolle kuinka Helsinki on paska kaupunki, sillä Huonomaku oli tunnin kierrellyt ympäriinsä ja etsinyt tuloksetta köyttä. Goottilesbo sai hysterisen kohtauksen ja baarimikko katsoi Huonoamakua odosti. Goottilesbo totesi, että ei se elämä nyt niin huonosti ole ja teki epämääräisen hirttäytymis eleen ja äänitehosteilla.. Kiitos vain- Huonomaku ei harkitse itsemurhaa vaan yrittää paketoida mattoa jätesäkkiin (mattoon ei ole kääritty ruumista).



Kun Huonomaku ja Goottilesbo pääsivät viimein pöytään istumaan Huonomaku totesi Goottilesbolle, että kyseinen baarimikko on Huononmaun mielestä ihan kiva ja kiitti Goottilesboa uudesta lähestymistavasta miehen iskemiseen- sääli. Baarimikonhan on vain pakko olla ensi kerralla iloinen, kun näkee että Huonomaku ei ole hirttäytynyt.

Ahh huono huumori ja punaviini on varmastikin ainoa tie pelastukseen ja terveeseen mieleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti