torstai 4. lokakuuta 2012

Las Desperadas

Huonomaku on taas katsonut ja analysoinut maailmaa Big Brotherin avulla. Muistatteko kun torstaina 27.9.  Huonomaku ennusti että BBstä tuttu Jonna juoksee samantien takaisin Joukon syliin kun Jouko räpäyttä silmää- heillä oli siis pikku ryppy 'rakkaudessa'.. Huonossamaussa on selkeästi selvänäkijää vikaa, sillä yllätys yllätys siellähän he taas muhinoivat. Joukoa ei kyllä selkeästi mikään sen suurempi kiinnosta etenkin kun on pullat jo uunissa, mutta Jonna raukka on ilmeisen ihastunut.

I'm watching you!

Tällä kertaa ei vain Jonna Jonna Jonna, vaan naiset naiset naiset. Missä on itsekunnoitus ja päättäväisyys? Kovasti sitä uhotaan, että ''antaa olla'', mutta labradorinnoutaja tyylisesti heti kun pilliin puhalletaan, sitä juostaan takaisin mulkeron luokse. Nykymaailmassa korostetaan tasa-arvoa ja väitetään että naiset ovat itsenäisiä uranuurtajia. Ikävä kyllä tätä on vaikea uskoa jos heti annetaan periksi eikä osata pitää jalkoja ristissä kun mies vähänkin vonkaa ja pehmittää äänensävyään.


Vaikka Huonomaku on nainen ja kannattaa tasa-arvoa, kylmä totuus on se että tässä maailmassa ei ole montaa naista jossa on oikeasti potentiaalia johtamaan ja näyttämään miehelle kaapin paikan. Ihmistä on vaikea muuttaa ja se millainen ihminen on yksityselämässä kantaa myös kortensa kekoon työmaailmassa. Pyskopaatit poisluettuna.

Takaisin suhdekoukeroihin- Huonomaku on sitä mieltä, että sinkkunaisten ongelma ei ole se, että he olisivat liian vaikeita, vaan se että he ovat liian helppoja. Huonomakuhan tietenkin tietää paremmin, eikä tällä hetkellä jaksa edes yrittää ketään tai mitään. 
Silmä(t) käteen tytöt!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti