sunnuntai 30. syyskuuta 2012

still you


Huonomaku on maannut kotona 6päivää flunssassa, jonka seurauksena seinät alkavat kaatua päälle, ajattelulle on liikaa aikaa ja unet alkavat olla turhan häiritseviä..




Eikö ole outoa, että pienestä pitäen täytyy aina tehdä päinvastoin kuin neuvotaan? Vanhemmat koittavat parhaansa neuvoa lastaan tekemään oikeita päätöksiä ja välttämään vääriä asioita. Jos tämä vain joskus olisi totta.. Huonomakuhan on luonut tähän oman kaavan, joka kulkee nimellä VÄLTTÖLISTA.

Huonomaku sai illan piristykseksi Goottilesbolta puhelun (oli myös viettämässä 'säälittävän' sinkkunaisen iltaa yksin kotona) ja ohimennen kommentoi, että kuinka hyvältä hänestä tuntuu kun oli poistanut viimein Hra. Näädän Facebook kavereistaan- eikä ole ajatellut tätä sen koommin. Miksei Huonostamausta tunnu yhtä hyvältä kun on kyse Romeosta?


Häiritsevät unet eivät siis ole olleet seksuaalisia ja kuumia unia, vaan niissä on ollut päätähtenä Romeo. Yhdessä unessa Romeo alkaa puoliseurustelemaan Blondin kanssa ja muuttaa sijaisperheeseen (Huononmaun ex-poikaystävän Stoben vanhempien hoiviin) ja Huonomaku kyttäilee puskissa ja toteaa itsekseen ''kunpa tuo olisi vain kertonut, että on löytänyt jonkun toisen''. Lopuksi unessa Huonomaku, Romeo, Blondi ja Nti Posti ovat kaikki Nti. Postin luona ja syystä tai toisesta Huonomaku lähtee kiipeämään hyvin korkeita tikkaita ja jossain 3-4 kerroksen kohdalla putoaa. Se kuoliko Huonomaku ei ole tiedossa koska tässä vaiheessa soi onneksi herätyskello.

Näinpä siis Huonomaku löytää itsensä sängystä hereillä lauantai yönä ja pohtii Romeota. Mitä tälle kuuluu ja kuuluukohan tästä enää ikin? Ja kaikista eniten Huonoamakua pohdituttaa- mikä meni pieleen? Ja kyllä, Huonomaku koittaa parhaansa mukaan unohtaa ja olla ajattelematta, mutta helvetti kun se on vaikeaa Romeon kohdalla! :'(


So sad, soo sad, sooo sad.



1 kommentti:

  1. Otin vähän selvää sun unesta kaverini googlen avulla ja se kertoi muun muassa seuraavaa:

    "Monet näkevät unta putoamisesta tai kaatumisesta kun pelkäävät epäonnistuvansa tai tuottavansa jollekulle pettymyksen. Putoamisunet voivat myös ilmaista epävarmuutta. Kysy itseltäsi:

    Olenko joutunut pois jonkun suosiosta?
    Tunnenko huolta tai epävarmuutta jostain?
    Mikä antaisi minulle turvallisemman olon?

    Silloin tällöin putoamisuni voi olla merkki siitä, että sinun on syytä palata maanpinnalle. Mielikuvituksesi on ehkä lentänyt liian valtoimenaan – olet katsellut liikaa päiväunia. Joskus putoaminen tai kaatuminen voi olla unessa miellyttävääkin. Unet auttavat sinua huomaamaan, ettei epäonnistuminen ole mailmanloppu. Ehkä sinun täytyy voittaa oma kaatumisenpelkosi – muistaa, että pienenä kaaduit vähänväliä ja pystyit aina nousemaan pystyyn ja jatkamaan matkaa. Älä pelkää kaatumista enempää kuin putoamistakaan. Kumpikin on osa elämää!"

    Joten tämän tulkinnna perusteella voisin väittää, että naamalle on lennetty ja kovaa, mutta sieltä kovasta ja märästä lätäköstä on vaa kerättävä itsensä ja jatkettava matkaa. Voisin vielä lisätä, että putoamisen voi tulkita vapaudenkaipuuksi. Haluat olla vapaa tunteistasi ja mahdollisesta huonosto kokemuksesta. Eli parin viikon päästä you know what ja you know where tiemme johtaa. Kohti vapautta! :DD

    -Goottilesbo

    VastaaPoista