keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Miksi mies voi ja nainen ei?

Kuten on jo selvinnyt, Huonomaku on seurannut enemmän tai vähemmän BBn ihmellistä maailmaa. On mielenkiintoista tutkiskella Joukoa ja Jonnaa, joilla on ollut sutinaa lähes BB talon joka kolkassa.

Jouko, tämä Lepralainen herrasmies on pussaillut lähes kaikkia talossa ja myöntänyt pitävänsä Johannasta- yksi lukuisista bimboista. Jonna (siis tämä Joukon panobimbo) on mustasukkaisena ja kettuuntuneena seurannut vierestä kun Jouko halailee ja pussailee talon muita naisia, mutta kaikesta huolimatta jatkanut säätöään Joukon kanssa. Huonomaku tuossa jo aikoinaan ennusti pienen kriisin aikana, että Jonna juoksee takaisin heti kun Jouko sen sallii ja niin kävi.

Eilen BB asukkaille näytettiin yhden humalaisen illan tapahtumia, jossa Jonna suhteellisen sekavana pussaili ja antoi talon uuden asukkaan Petterin hiplailla tämän nänniä. Molemmat niin soosseissa, etteivät 'muista' mitään. Anyhow, Jouko otti asian vastaan ällöttyneenä ja ilmoitti että Jonnaan meni maku sen siljantien. Petterille Jouko kuitenkin totesi että Petteri on hyvä jätkä ja näin siis kaikki on Jonnan syytä. Yöllä Jonna ryömi Joukon luokse ja Joukokin näytti pehmeän lepralaisen puolensa, niin että jopa Lätkärunkku Joukon maamies ihmetteli Joukon nössöilyä.

Huonomaku ei ymmärrä, että miksi Jouko olettaa että hänen säätäminen ja jatkuva BB talon asukkaiden nuoleminen tms on ok, mutta jos Jonna säätää niin se ei ole hyväksyttävää. Väitämme  olevamme tasa-arvoisia, mutta silti tämä on reaktio mieheltä, joka itse homoilee minkä kerkiää ja yrittää ketä kerkiää.

niin vanhanaikaista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti