lauantai 20. lokakuuta 2012

Kovanen: 0200 60 60, kun kaipaat pelastusta

Huonomaku koitti eilen matkata sporalla Pasilasta keskustaan klo 23. Vallilassa spora päättikin että menee varikolle koskelaan eikä aja koko reittiä, great. Ja juu kyllä Huonomaku tietää että se lukee aikataulussa, mutta tähän illan viimeiseen sporaan mentiin juoksujalkaa eikä ehditty katsella tarkemmin ja hei haloo klo 23 perjantai ilta viimenen 7! Kohtä baaritkin menee varmaan oikeasti kiinni viimeistään klo 02...


Anyhow, Huonomaku kettuuntui ja tilasi taksin- taksikuski pyysi tulemaan Sture Jazz barin eteen, sillä siinä on tilaa pysähtyä- asia pihvi. Kun Huonomaku seisoskeli ja toivoi pelastusta pikimmiten, niin eräs ällöttävä, yli-aktiivinen, aineissa oleva, jossain lammikossa pyörinyt mies tuli aivan liian lähelle ''anna pusu anna pusu'', Huonomaku oli niin hämmentynyt ja ahdistunut, että eräänlainen kalmankankeus iski, mutta mies kuitenkin uskoi ''älä viitsi'' sanoja. Ehdottomasti siis sinne Kung Fu kurssille ja tilanteet hallintaan. Kyseinen mies koitti tulla uudestaan liian lähelle, mutta onneksi Kovasen ritari tuli paikalle ja hääti tämän miehen pois. Ainoa kellä oli hauskaa oli varmaan Kovasen tytteli, joka sai illan naurut kun alotin taksin tilauksen ''Moi, mä oon täällä mäkelänkadulla, voisko joku tulla hakee mut äkkiä pois''.

Kiitos tämän ällötys-miehet, Huonomaku ei kaipaa taaskaan hetkeen miehen läheisyyttä. 



Ps. Italialaiset miehet pitävät erikoisista vaatteista, eilen bongattu pitkäletti kikkarapää piti paksua kirkkaan lilaa kiiltäväpinaista toppatakkia. Ja suomalaiset miehet ajavat Italialaisia autoja jja ovat kaikkea muuta kuin hot. ggggrauh.


1 kommentti:

  1. Hyi, kamala painajainen. Siis se tyyppi. Vihaan tollasia ärsyttäviä kääliöitä!

    -GL

    VastaaPoista