tiistai 16. lokakuuta 2012

Mikä tekee miehestä ihanan?

Onhan se tässä elämässä pakko kuitenkin myöntää, että loppupeleissä miehet ovat ihania. On vain välillä vaikea ymmärtää miksi?

1. Ehdottomasti seksuaalisuus. Elämä ei ole elämää ilman läheisyyttä ja toisen kosketusta. Kyllä, kenties himokkaan naisen huomio, mutta niin se on. Huonomaku on sitä mieltä että mitään ei arvosta, jos sitä ilman ei vähän aikaa ole. Alla hämmentävä kaavio millaista kaikkea seksuaalisuutta on olemassa.

relationships between assigned sex and sexual orientation


 2. Tuoksu. Feromonit miehillä vielä tarkemmin androstadienonit. Huonomaku on ainakin sitä mieltä, että tiettyyn rajaan asti, tai pitäisikö sanoa että tiettynä aikana, hiki on jees. Tuoksuun liittyen, Huonomaku on pohtinut, että hajuvesikaupassa miesten tuoksut eivät koskaan ole yhtä hyviä kun silloin kun niitä tuoksuttelee esimerkiksi miehen kaulalta. Huonomaku on siis oman tieteellisen tutkimuksen perusteella sitä mieltä, että kun hajuveteen sekottuun miehen omia ja luontaisia feromoneja se saa sukat pyörimään entistä suuremmilla kierroksilla.


3. Määrätietoisuus. Mikään ei ole sen rasittavampaa kuin jaloissa matelehtiva saamaton sälli, joka ei osaa katsoa tulevaisuuteen ja omaa hieman sisua, vaan märehtii pitkin katuja ilman minkäänlaista halua päästä elämässä eteenpäin.

4. Ylläolevaan liittyen, kunnianhimo. Ei tarvitse herätellä toiveita, että on maailman seuraava Eflop, kunhan elämässä on edes jotain jonka eteen tehdä töitä.


5. Itsestään huolta pitäminen. Huonollamaulla on ihan riittävästi töitä huolehtia itsestään, eikä tarvitse rinnalleen avutonta ihmistä, joka kaipaa huomiota ja jatkuvaa vahtimista. Vaikka parisuhteessa on kaksi, niin kaikkea ei voi kasata toisen niskaan.

6. Rehellisyys, Goottilesbon kanssa käyty keskustelu rehellisyydestä ei saa unohtua. Miehet jotka valehtelevat ovat epäseksikkäitä, epämiellyttäviä, epäilyttäviä, epävarmoja, epäluotettavia, epäkelpoisia, epämiehekkäitä ja ehkä myös epäkunnossa (kansan kielellä siis fucked up).

Jos mikään yllä olevasta ei vakuuta niin, Jumala loi Adamin ja Evan, pahoittelut kaikille homoseksuaaleille, mutta Huonomaku kuuluu heteroväestöön ja joutuu epäuskovaisena turvautumaan Jumalan tahtoon. Aamen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti