tiistai 9. lokakuuta 2012

Love is in the air

Huonomaku on palannut ulkomailta, jossa ei ollut muuta kuin Huononmaun isän rakkautta hänen uuteen vaimokkeeseen.. Huoh, no ehkä vähän rakkautta tyttäreeseen, mutta komeaa ritaria ei löytynyt.

Paluumatkalla Huonomaku ei yltänyt ottamaan cabiinilaukkuaan ylläolevasta matkatavaralokerosta ja hyvin rennosti kysäisi jos eräs mies ojentaisi sen. No tottakai tämä Lentokonejätkä sen ojensi.. Huonomaku pääsi pois koneesta ja bussissa matkalla terminaaliin mies alkoi kysellä ihmeellisiä kysymyksiä ja yritti selkeästi iskeä Huonoamakua. Huonoltamaulta kuintenkin jostain syystä meni maku kun a) mies ei tiennyt missä on Nizza ja toiseksi hän oli yksin kahden viikon matkalla Sloveniassa, joka oli erittäin extempore reissu. Huononmaun ja Lentokonejätkän matkakohteet ja tapa elää olivat selkeästi olivat liian erilaisia, joten ei se lempikään olisi varmaan lentänyt.


Lentokoneessa siis voi tavata ihmisiä (miehiä), mutta kyllä niitä lentokilometrejä joutuu ensin keräämään. Nimittäin huomiona kaikille jotka nyt alkavat lentelemään ristiin rastiin toiveikkaina- Huononmaun tutkimusten mukaan suurin osa potentiaalisen ikäisistä nuorista miehistä matkaa puolisoidensa kanssa lemmenlomalle, tai vähintäänkin vasemmassa nimettömässä on jotain kimaltelevaa.. Masentavaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti