sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Joonakset ja nettideittailu on perseestä.

Noniin,

taas se on todistettu. Huonomaku heitti perjantaina ohimennen kaverilleen vanhan kunnon faktan että Joonakset tai edes Jonakset eivät ole hyvästä. Huononmaun kaveri ei suostunut uskomaan tätä elämän tosiasiaa (sillä oli juuri tavannut niiiiiin mukavan ja kiltin Jn), joten asia jäi muhimaan viikonloppua varten. Tänään saapui vahvistus, että tämäkin kyseinen Joonas olikin paljastunut ei niin ihanaksi naistennaurattajaksi, joka oli jo tällä viikolla ehtinyt vokotella muutamaa muutakin vällyjen alla.



Sitten nettideittailuun, jonka maailma on yhtä suurta Joonasta:

''''Moikka!

Mitä kuuluu sun viikonloppuun? Mä varasin juuri kunnon lomamatkan, parin kuukauden päästä pääsen vihdoin reissuun! Kivan tuntuinen profiili sulla. Oletko löytänyt mitään potentiaalista ja millaisin mielin katselet miestarjontaa? Kiinnostaisiko sua sopivassa seurassa tuollainen fuck buddy-tyypinen suhde, tapailua siis pääosin hyvän seksin merkeissä silloin kun molemmille sopii?

Jos ajatus kiinnostaa niin lähetän mielelläni pari kuvaa sulle. Itse olen 34-vuotias, äärimmäisen rento, sporttinen sinkkumies täältä Helsingistä.

Millaisia suunnitelmia sulla päivään? maistuisiko kunnon sunnuntaipanot? Vähän tekisi mieli :)''''

Puuh, fuckbuddyt- go fuck yourselves, Huonomaku on juuri todennut Goottilesbolle, että on ehkä nähnyt ihan riittävästi peniksiä tässä elämässä ja etenkin tälläisessä 'fuck buddy' tyylisessä säädöissä kumpikaan pää miehestä harvoin miellyttää. Muistakaa, fuckbuddy suhteet eivät yleensä lopu hyvin, jompi kumpi aina haluaa lopuksi vähemmän tai enemmän, jolloin tasapaino herkkyy ja asia on mitä todennäköisimmin tuhoon tuomittu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti