keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Kehä

Goottilesbon suosituksesta Huonomaku on siirtynyt YLE areenan puolelle seuraamaan ohjelmaa ''parittomat''. Huonomaku hieman googletti ohjelmaa ja tutkaili yllättävän vikasta keskustelua. Yllätykseksi Huonomaku on jo löytänyt monta kommenttia miehiltä, jotka sanovat että hyviä miehiä on mutta niitä ei kannata etsiä Helsingistä, vaan kehä III ulkopuolelta..


'' Jotenkin vaikuttaa, että nämä naiset ovat lukeneet liikaa reginaa tai jotain vastaavaa. Suomi on täynnä mukavia, vapaita miehiä. Helsingistä niitä on turha hakea. Vapaat miehet löytyvät nykyisin kehäkolmosen ulkopuolelta. Ai niin, mutta miehen pitää olla hesasta.
''Tervetuloa vaan tänne kehäkolmosen ulkopuolelle. Täällä meitä olisi kunnon miehiä odottamassa kivoja naisia.
''Elämä on valintoja. Nämä naiset ovat valinneet koulutuksen ja uran, keskittyneet niihin. Nytkin he haluavat kiinnostavia ja älykkäitä, korkeasti koulutettuja miehiä. Niitä on vain aika vähän. Jos te oikeasti haluatte miehiä, niin muuttakaa asennettanne. Periferiassa riittää yksinäisiä miehiä, ahtaajia ja rekkakuskeja, maajusseja ja metallimiehiä. Pitää vaan uskaltaa ylittää se kehäkolmosen maaginen raja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti