torstai 25. lokakuuta 2012

KK(K)

Kehä kutsuu kulkijaa... La-illan huuma kehän ulkopuolella lähenee. Miten tähän pitäisi valmistautua?

Ensinnäkin, Huonomaku on aloittanut naaman puunaamisen jo alkuviikosta, jotta kaikki ihohuokoset on saatu kutistettua, puhdistettua ja tuunattua. Askel numero 1 kohti parempaa tulevaisuutta on siis ulkonäkö- tarkemmin sanottuna se, että tuntee olonsa kauniiksi ja haluttavaksi. Jos ei itse tunne itseään haluttavaksi, niin miksi joku mies haluaisi sinua?

Huonomaku ei itse usko vaatteiden vaihteluun, sillä se ensimmäinen valinta on yleensä se paras. Askel 2 on siis vaatteet. Tarkemmin sellaiset jotka tuntuvat mukavilta, sillä ne ovat varmasti se luotettavampi vaihtoehto, jopa miehet huomaavat alitajuisesti jos et tunne oloasi mukavaksi. Huononmaun mielestä vain huippumallit saavat kävellä epämukavissa vaatteissa, mutta miksi ns.taviksien pitäisi kun siitä ei saa edes palkkaa?

Toisinsanoen, kaiken a ja o on se että tuntee olosi mukavaksi, haluttavaksi ja jotta oikeasti tunnet halua olla jonkun uuden ihmisen edessä. Kaikista pienistä osista muodostuu kokonaisuus ja jotta kokonaisuus on hehkuva myös miesten silmissä täytyy ensin tuntea oma olonsa hyväksi.

2 kommenttia:

  1. Voinko kysyä viekö matka Tiksiin vai Espoon keskukseen?

    -Goottilesbo

    VastaaPoista
  2. Hyvä kysymys! Siis luultavasti tiksiin- mulkuimmat löytyvät varmasti sieltä ja niistähän Huonomaku diggaa eniten. Toisaalta, on alkanut vähän jännittää koko keikka, ja kehän ulkopuolella on varmasti kylmempää..

    VastaaPoista