tiistai 23. lokakuuta 2012

Viikon mies

Aikaisemaan kirjoitukseen liittyen on aika käynnistää uusi osio- viikon mies. Tällä viikolla keskittykäämme jääkiekko..pelaajiin. Tämä henkilö todistaa, että vaikka hiusraja pikku hiljaa alkaa vetäytymään, niin naisten katseet eivät käänny ja karisma ei koskaan kuole. Tämän miehen voisi melkein luokitella suomalaiseksi kansan aarteeksi saavutuksiensa ansioista. Jos hän olisi hevonen hän olisi siitosori- veistoksellisen ja selkeän rakenteensa ansiosta hän olisi varmasti ollut suosittu periyttäjä piireissä.

Teemu on itseasiassa mies, joka on ainakin Huononmaun mielestä parantunut vuosi vuodelta. Esimerkiksi vasemmalla olevassa kuvassa Teemu on vielä äidin kultapoika junnupelaaja, kun taas nykyään hän on sänkiposkinen ja karismaattinen mies, joka varmasti (neljän lapsen isänä) handlaa nekin hommat. Tosin Huononmaun kokemukset lätkäjätkistä ovat vielä hieman kyseenalaiset.

Teemu maitopoikana <3 br="br">





Jos ei Teemu heti ulkonäöltään vakuuta, on hän varmasti viimeistään sitten joka naisen mieleen, kun astuu yhteen kymmenestä (+) mustangistaan. Muutenkin, onhan se totta, että rahalla on suuri merkitys tässä maailmassa ja myös tiettyyn rajaan asti menestyneet miehet ovat seksikkäämpiä...


Jääkiekkoilijoille on kyllä pakko antaa propsit siitä, että heidän ruumiinrakenteensa on yleisesti ottaen aika jees. Lihaksia löytyy jokapuolelta, mutta ei liikaa. Toisin kuin mäkihyppääjät he eivät pelkää ruokaa ja rikkoutumista- jos ei kestä naisen kosketusta, niin miten pärjäisi ringissäkään? Sori maratoonarit, ette vakuuta.


Teemu- voit luistella Huononamaun luokse anytime. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti