torstai 27. syyskuuta 2012

lepra

Tämä ilta kehkeytyykin sitten kaupunki rasismin parissa ;) Lepra, eli siis meille maallikoille tutummin tunnettu Lappeenrantana. Lepra(laisuus)han on krooninen sairaus, joten emme voi kuin odottaa että leprasta tulevat miehet ovat pysyvästi lepralaisia 4evah.

Huonomaku ei kuitenkaan koe tarvettä käydä soihtun kanssa visitoimassa lepraa.

Huonomaku on siis ollut koko viikon kipeänä ja elämä on lähinnä keskittynyt TVn edessä olevalle sohvalle ja päivät taittuneet kanavia vaihdellessa. Laatuviihdettä on tarjonnut BB- yksi mieleenpainuvimmista persoonista on tatuoitu epäherrasmies Jouko. Jouko on tämän vuoden aikana onnistunut ampumaan sotilaansa johonki mie-kielisaan tyttöön ja vauvan on määrä syntyä tässä joskus. Jouko on myös onnistunut ampumaan sotilaitaan BB talossa asuvaan blondiin Jonnaan, joka juuri totesi että miehet ovat perseestä. Jouko ei enää olekaan prinssi hurmaava ja on kääntänyt silmänsä talon muihin naisiin. Jouko- ei siis kovin yhden naisen mies, vaan tykkää että sillä aikaa kun pullat ovat uunissa, niin taikinaa vatvataan.

Jonna Jonna Jonna, olisihan se sinun pitänyt tietää. Mitä voit edes kuvitella miehestä joka on saamassa lasta 'oikeassa' maailmassa ja tapaatte erittäin epäluonnollisessa ympäristössä, ei se olisi toiminut kuitenkaan pidemmän päälle. Huonomaku on kuitenkin suht vakuuttunut, että vaikka Jonna nyt vakuuttelee että on ''saanut tarpeeksi'', niin Joukon suloiselle päälle heittäydyttyä sitä ollaan taas nylkyttämässä peiton alla.  

Huononmaun oma kokemus lepralaisista koostuu lähinnä Lätkärunkusta, joka on hyvä kaveri ja joka on opettanut Huonollemaulle yhtä sun toista kukista ja mehiläisistä (ja samalla myös hieman itsestään ja siitä mitä miehet oikeasti ajattelevat), ja Herra Sopimaton (lisää tietoa hänestä tammikuun kirjoituksesta Rahalla saa.... ahdistuksen), joka ei myöskään ilmeisesti ollut yhden naisen ihme. Miesten puolustukseksi kyllä ne ajatukset sitten jossain vaiheessa muuttuvat.



Lätkärunkulle tiedoksi, että olet rakas, mutta kuitenkin leprasta.

1 kommentti:

  1. Lepra on Lepra vaikka voissa paistais. Ite asuin tuolla 5 kk joskus muinoin, ja tykästyin kyllä mestaan. Rehti meininki kaikin puolin.

    VastaaPoista