sunnuntai 9. syyskuuta 2012

DIY

Rakkaat lukijat, onko teille koskaan väitetty, että vanhemmat ovat viisaampia? Huonollemaulle on, jota myötä voikin sitten todeta että se ei pidä paikkaansa. Ilmeisesti tässä elämässä on kuitenkin niin, että jokaisen tulee tehdä itse omat virheensä.


Aina varotetaan naimisissa olevista miehistä ja että kun olet kerran toinen nainen päädyt myös joskus sellaiseksi. Huonomaku tietää tarinan joka on aika lähellä tätä. Olipa kerran insinööri, joka oli naimisissa ja sihteeri, joka oli insinöörin kanssa samassa firmassa töissä. Eipä sitten kauaakaan kun avioeropaperit oli hankittu ja uusi yhteinen elämä sai alkunsa. 20-vuotta tätä ihanaa yhteiseloa kesti maassa sun toisessa, mutta sitten koitti avioero. Suhteellisen nopeasti Hra. Insinööri löysi itselleen uuden lemmityn, mutta Sihteeri hankalan luonteensa vuoksi jatkaa kiukuttelua yksinään. 

Huonomaku ei ymmärrä sitä, että meitä varoitetaan varatuista miehistä ja että heistä ei koskaan koidu loppupeleissä kauheasti hyvää. Eikö siis ole väärin kuvitella että eläisit elämäsi loppuun saakka onnellisesti miehen kanssa johon loit romanttisia tunteita silloin kun tämä oli vielä naimisissa jonkun toisen kanssa? Huononmaun mielestä kyllä, mutta on vielä enemmän väärin kantaa kaunaa ja elää katkeruudessa vuosia sen takia kun homma ei toiminukkaan. 


DIY- do it yourself, meaning the mistakes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti