maanantai 10. syyskuuta 2012

Se lähtee naamasta, kun lakkaa...


http://findingloveinhell.files.wordpress.com/2012/01/fb3.jpg

Goottilesbo iski nenäni eteen seuraavanlaisen linkin luettavaksi
http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2012090916057404_lz.shtml. Kuuliaisesti Huonomakuhan tuon luki ja totesi että eikö tästä ole jo keskusteltu.


Ihmiset ovat erilaisia, mutta Huonomaku on vielä toistaiseksi sitä mieltä, että Facebook (FB) on työkalu jolla saa helposti ajettua paremmankin parisuhteen kariutumaan. FB on ehkä kätevä tapa pitää yhteyttä, mutta se tekee ehkä asiat vähän liiankin helpoiksi. Deittailu ei ole enää tekstarin tai puhelun odottelua vaan viestitellä voi helposti ja nopeasti chatissäkin. Hieman liiankin nopeasti- odottaminen ei enää aiheuta jännitystä ja deittailun osalliset ovat liiankin paljon saatavilla toisilleen. Voi olla, että koette että toinen osapuoli on siten liian helppo ja täten kiinnostus lopahtaa- saatte tietää toistenne elämästä yksityiskohtia ilman jännittäviä uusia treffejä ja kasvotusten käytyjä keskusteluita.

 Parisuhteessa hyvin nopeasti jopa arkisimmatkin postaukset alkavat ärsyttää ja hiljakseen aiheuttaa ryppyjä parisuhteeseen, kun toinen näkee FBsta toisen aatteita tai tekemisiä ja usein kiukkuisesti alkaa miettimään ''pitikö sen nyt just tänään tehdä tota'' tai ''eipä se mulle vaan sanonut että on menossa tonne' mitä ikinä, mutta reaktio on usein negatiivinen. Naurettavaa, mutta totta.


Mitä tulee exiin, niin ne kannattaa hyvinkin nopeasti deletoida. Mustasukkaisesta stalkkailusta ei koidu mitään hyvää, vaikka se olisi kuinka viatonta ja mukamas terapeuttista. Jos jatkuvasti muistutat itseäsi toisen olemassaolosta ja mietit mitä tämä tekee (käyt epäsäännöllisen säännölisesti katsomassa viimeisimmät postaukset entisen elämän rakkautesi sivulla- jotka taas raivostuttavat sinua kun et voi tehdä asialle yhtään mitään), kuinka voit koskaan päästää irti?

Vastaus on siis ei, exää ei kannata pitää FB kaverina.

GL:lle terkkuja, voisit sinäkin eliminoida se yhden petoeläimen virtuaalisesta elämästäsi.

1 kommentti:

  1. WINNING! Petoeläimellä ei oo enää mitään asiaa mun faceen :D Kiitti Huonomaku <3<3<3

    -Goottilesbo

    VastaaPoista