maanantai 3. syyskuuta 2012

Top of the pops

Tässä 'saamattomuuden' maailmassa on hyvin aikaa muistella niitä joitakin seksuaalisesti aktiivisia aikoja. Oli poikaystäviä, yhden illan juttuja, seksisuhteita ja hairahduksia. Hetkellisesti Huonomakukin on kärsinyt morkkiksista, mutta enää ne eivät paina mieltä. Tiettyyn rajaan saakka morkkikset eivät ehkä ole tämän elämän arvoisia, what is done is done ja suurimmat opithan tulevat virheistä. Jos ei ikinä tekisi mitään väärää niin ei varmaan tietäisi millaista on tehdä jotain oikein?


Seksimuistojen Top 3:

1. Kummallista kyllä, jostain syystä Huonollemaulle mieleenpainuvin ja ilmeisesti myös erittäin mieluisa kokemus oli Topi. Topi on tai oli kaverin kaveri, josta syntyi yhden illan juttu. Vaikka Huonollemaulle se päättyikin ilman orgasmeja, niin Topi oli kyllä jätkä.
2. Kerubi tuo love & hate poikaystävä, joka on ainoa joka on saanut Huonollemaulle hyvän mielen olemalla päällä.
3. Hmmh, tämä on vaikea, mutta ehkä kaikista odotetuin kerta oli Romeon kanssa. Fyysisesti nyt ei ehtinyt tapahtua mitään kummoisempaa, mutta henkisesti se lyhytkin aika oli sitäkin tyydyttävämpää.

Tällä hetkellä Huonomaku kyllä valitsee olematta saamatta, yhden illan jutut eivät inspaa, poikaystävälle ei ole aikaa ja sen verran lakanoiden välissä on ehtinyt olla vilskettä, että ehkä ilmankin ehtii hetken olla.

 
Tällä tanssilla saa varmasti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti