lauantai 25. elokuuta 2012

The biggO

Achieve success...
O- niinkuin onnellisuus
O- niinkuin onnistuminen
O- niinkuin olennainen
O- niinkuin orgasmi

Huonomaku kävi taannoin keskustelua ystävänsä kanssa, joka kertoi ettei ole koskaan saanut aitoa orgasmia yhdenkään partnerinsa kanssa. Hyvin yleinen ongelma, jonka takia jotkut saattavat sortua teeskentelyy, joka taas saattaa johtaa aikamoiseen oravanpyörään. Huononmaun ystävä ''X'' on pitkään säätänyt erään herra N:nnän kanssa, naiselle suurimpia edellytyksiä orgasmiin on rentous ja toiseen luottaminen. Kuinka voisit oikeasti luottaa mieheen, joka ottaa yhteyttä vain sillon kuin se hänelle sopii? Joka haluaa nähdä vain silloin kun se hänelle sopii? Joka katoaa ja turvautuu hiljaisuuteen vaikean tilanteen tullessa kohdalle?
 
N- niinkuin nilkki
N- niinkuin nylkyttäjä
N- niinkuin nuiva

Hra. N tässä oikealla
Huonomaku on päättänyt, että ns. irtosuhteet saavat luvan jäädä. Toki seksi voi olla ja onkin kivaa ilman orgasmia, mutta sitä öistä kännisäätöä ei vaan jaksa. Hyvin usein seuraavana aamuna tulee ajattelleeksi ''mitä vittua sitä tuli taas tehtyä?'' ja ''oliko nyt taas ihan pakko?''. Vastaus on, että ei. Lisäksi mielessä saattaa pyöriä pikku satiaiset ja muut kivat extrat. Tuon muutaman minuutin epämääräisen säädön jälkeen saat pahimmassa tapauksessa muutamien kuukausien alitajuisessa stressissä odotella sukupuolitautitestien tuloksia. Loppujen lopuksi, rentoutumisen sijaan tunnet stressiä, joka on taas täysi vastakohta sille mitä seksissä tarvitaan- on turha väittää etteikö tämä vaikuttaisi alitajuntaisesti tulevaisuudessa.


Nti X on pahasti jäänyt hra N:n koukkuun. Tässä loukussa olevassa koukussa on (Huononmaun ymmärryksen mukaan) kaikkea muuta kuin rehellisyyttä ja luottamusta. Kuinka X voisi luottaa N:nnään, kun X jopa itse tietää että N:stä täytyisi päästä eroon, mutta se vaan on niin vaikeaa. Huonomaku ymmärtää tämän, sillä Huonollamaulla itsellään on unohdettava projekti nimeltä Romeo, vuosin säädön, anteeksiannon ja ymmärryksen jälkeen Romeo päätti ottaa, lähteä ja lopettaa vastailun ilman sen suurempaa syytä.

Huonomaku on ikävä kyllä sitä mieltä että hra. N tulee tekemään samoin.
Ei ole kivaa olla plan B, eikä siihen pitäisi kenenkään tyytyä.


Ps. neiti X oletko koskaan kuullut sellaista että nimi on enne? Mielestäni tässä tapauksessa voisi pohtia hra. N:nnän lempinimeä ja millaisia ajatuksia/mielikuvia se herättää...

1 kommentti:

  1. Aamen! Allekirjoitan kaiken ja myös herra N:n nimentarkoituksen (myös ihan oikean nimen...). Paska jätkä, ei siitä mihinkään pääse. Tai siis pääsee, sen oon päättäny!

    -XXX

    VastaaPoista